Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă cumpără hrană pentru câini! Iată de la cine (DOCUMENT)

ro

25 Jun, 2022 00:00 1025 Marime text

 
  • Firma câștigătoare a fost desemnată Thor Petfood Distribution SRL, cu sediul în București. 
  • Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Garda de Coastă cumpără hrană uscată pentru câini de serviciu! Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 237500 lei.
 
Firma câștigătoare a fost desemnată Thor Petfood Distribution SRL, cu sediul în București. 
 
Apoi, tot firma Thor Petfood Distribution SRL va livra și hrană pentru câinii de serviciu  - categoria juniori, valoarea acestui contract fiind de 52500 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, SC Thor Petfood Distribution SRL are sediul în Bucureşti Sectorul 2, Colentina, și se ocupă de „comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte“.
 
Firma este controlată de Șolcan Daniela Ionela, asociat unic.
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania Thor Petfood Distribution SRL a încheiat 304 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.774.001,60 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:
 
Compania care a reabilitat balustrada de la Cazino a câștigat contractul de reabilitare a adăposturilor de protecție civilă din municipiul Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii