Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 16 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă specializată în comerţul cu peşte va livra hrană pentru câinii de serviciu de la Garda de Coastă (document)

ro

30 Jan, 2019 00:00 770 Marime text
Garda de Coastă a atribuit un contract prin licitaţie pentru achiziţia de hrană pentru câinii de serviciu. Contractul a fost atribuit la data de 14 ianuarie 2019 şi are ca obiect furnizarea de hrană uscată pentru câinii de serviciu, categoria adulţi şi juniori, furnizorul având obligaţia asigurării transportului gratuit al produsului la sediul autorităţii contractante. Firma câştigătoare este Thor Petfood Distribution SRL. Valoarea finală nu este precizată, însă în momentul publicării licitaţiei valoarea estimată a achiziţiei a fost de 159.600 de lei.
 
Societatea câştigătoare a fost înfiinţată în anul 2014, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator este Daniela Ionela Şolcan. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte”. În anul 2017, firma a raportat un salariat, un profit de 5.125 de lei şi o cifră de afaceri de 472.708 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii