Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă achiziționează servicii de demolare de nave! (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2023 13:03 1052 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatia.ro, contractul - în valoare de 845.000 de lei -a a fost atribuit companiei Kondor Truck & Trailer, din Ovidiu, județul Constanța.
 
Garda de Coastă achiziționează servicii de demolare de nave, mai precis dezmembrare tanc maritim.
 
Potrivit licitatia.ro, contractul - în valoare de 845.000 de lei -a a fost atribuit companiei Kondor Truck & Trailer, din Ovidiu, județul Constanța.
 
Kondor Truck & Trailer SRL se ocupă de demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, are sediul social pe strada Portului, din Ovidiu, județ Constanța, și este controlată de Luca Florin, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, cu trei angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 915.627 de lei și un profit net de 305.525 de lei.
 
Despre Garda de Coastă 
 
Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competență în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagră și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea, având misiunea de a asigura:
 
supravegherea frontierei și controlul trecerii acesteia cu Republica Ucraina pe o lungime de 207,9 kilometri:
supravegherea frontierei și controlul trecerii acesteia cu Republica Bulgaria pe o lungime de 161,3 kilometri:
supravegherea Dunării interioare, canalului Macin și Sulina deschise navigației internaționale pe raza de competență a Sectoarelor Poliției de Frontieră Cernavodă, Isaccea, Tulcea, Pardina, Chilia și Sulina;
supravegherea frontierei și controlul trecerii marii teritoriale, zonei contigue și a zonei economice excusive a României la Marea Neagră, pe o lungime de 193,5 kilometri;
respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, convențiilor și protocoalelor de frontieră încheiate cu Republica Ucraina și Bulgaria și a celor internaționale la care România este parte, cu privire la frontiera de stat.
 
Echipa managerială a Gărzii de Coastă
 
Comisar șef de poliție Colea Antip - director adjunct al Gărzii de Coastă
Comisar șef de poliție Adrian-Bogdan Guiu - director adjunct al Gărzii de Coastă
Comisar șef de poliție Alexandru Oae - director adjunct al Gărzii de Coastă
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
DNA Constanța l-a trimis în judecată pe fostul director al Gărzii de Coastă!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii