Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă achiziționează o centrală termică pe motorină (document)

ro

02 Sep, 2021 10:04 2941 Marime text
  • Garda de Coastă cumpără centrală termică pe motorină de la o firmă din Constanța.

Garda de Coastă a atribuit, la data de 24.08.2021, un contract de furnizare centrală termică pe motorină cu două cazane.

Societatea care se va ocupa de furnizarea produsului este Laval Term SRL din Constanța.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totala a contractului, fără TVA, 187.200 lei.

Descrierea contractului

Obiectul contractului îl reprezintă achiziționarea unei centrale termice pe motorină (cu 2 cazane) pentru Grupul de Nave Sulina, de la un operator economic specializat, care să asigure demontarea, montarea şi punerea în funcţiune a centralei termice pe motorină (cu 2 cazane).

Ofertantul declarat câștigător va întocmi un proiect tehnic privind montarea centralei termice pe motorină (cu 2 cazane), în conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu personal de specialitate și îl va prezenta Beneficiarului spre aprobare.

Proiectul va conține și integrarea sistemului cu panouri solare existent, prin reconfigurarea automatizării (dacă este cazul), în functionalitatea sistemului de încălzire nou creat prin montarea centralei termice pe motorină (cu 2 cazane).

Pentru montarea centralei termice pe motorină (cu 2 cazane) și reducerea costurilor aferente încălzirii spațiilor, sunt necesare demontarea echipamentelor vechi care vor fi înlocuite, precum și achiziționarea si montarea următoarelor componente:

- Cazan oțel fără arzător cu 3 trasee de fum, 315 kW = 2 buc.
- Putere utila 313 kW;
- Randament la 100% utilizare =92,5%;
- Randament min la 30% =87,5%.
- Arzător cazan în două trepte, 227-512 kW = 2 buc.
- Debit 20-45 Kg/h;
- Combustibil motorină 3°-7°E la 50°C.
- Boiler 1500 l cu 2 serpentine = 1 buc.
- Vas de expansiune 50 l = 3 buc.
- Vas de expansiune 300 l = 2 buc.
- Butelie de egalizare = 1 buc.
- Distribuitor/Colector = 2 buc.
- Pompa de recirculare = 1 buc.
- Pompa de circulatie agent primar = 2 buc.
- Pompa de circulatie instalatie termica = 2 buc.
- Echipamente de siguranta si control.
Amplasarea componentelor se va face într-o cameră tehnică, la parterul clădirii.

Caracteristicile principale ale echipamentelor sunt prezentate în anexa nr. 2 și fac parte integrantă din Caietul de sarcini.

Cerințele din fișele tehnice sunt minimale, Operatorul economic trebuie să oferteze echipamente cu caracteristici tehnice cel puțin egale cu cele din Fișele tehnice prezentate în Anexa 2.

Cazanele vor fi echipate cu elemente de măsură, protecție și control necesare funcționării în deplină siguranță și vor fi autorizate I.S.C.I.R. de către ofertant după punerea în funcțiune.

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 5 zile.

Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare cu 3 zile înainte de termenul limita de depunere a ofertelor, în masura în care aceste solicitari au fost transmise în termenul mentionat mai sus. Solicitările de clarificări primite de către autoritatea contractantă după termenul limită specificat nu vor fi luate în considerare.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante

Director Garda de Coasta – Cicu Laurenţiu-Cristian, Director Adjunct al Garzii de Coasta – Guiu Bogdan Adrian, Sef Birou Juridic – Culea George Adrian, Sef Serviciu Financiar – Bǎran Simona, Compartiment Marketing-Achizitii – Dinu Costel, Compartiment Administrarea Patrimoniului Imobiliar – Micu Gabriel.

Despre societatea câștigătoare

Societatea Laval Term SRL a fost înființată în anul 2013, în municipiul Constanța și are ca domeniu de activitate lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Crețu LV Imobiliare SRL și Valentin Lazăr. Administratorii societății sunt Laurențiu Crețu și 
Valentin Lazăr.

Societatea are un singur punct de lucru în municipiul Constanța.


Compania Laval Term SRL a încheiat 90 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.112.678,32 lei.

Pe anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.155.352 lei, un profit net de 654.767 lei și un număr mediu de 17 salariați.




Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii