Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forte Systems SRL, contract semnat cu CN ACN Constanța. Firma va furniza echipamente informatice și de comunicații (document)

ro

28 Nov, 2018 00:00 2609 Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a anunțat numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Achiziție de echipamente informatice, de comunicații și periferice de calcul, licențe în cadrul proiectului «Modernizare ecluze. Echipamente și instalații. Faza 2»“.
Contractul, în valoare de 145.509,5 lei, a revenit societății Forte Systems SRL. Acesta va fi executat la următoarele sedii: sediul central al CN ACN SA și punctele de lucru Ecluza Agigea, Ecluza Ovidiu, Ecluza Cernavodă, Ecluza Năvodari, Stații de Pompare Cernavodă, Saligny, Făclia, Mircea Vodă și Galeriile de ape mari Ovidiu și Năvodari.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoane cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, CN Administrația Canalelor Navigabile SA, responsabile de atribuirea procedurii, sunt: Daniel Georgescu - director general, Diana Niculescu - director executiv Direcția Juridică, Gheorghe Iatan -director executiv Direcția Economică, Hermina Bectemir - director executiv Direcția Comercială, Mihai Stanciu - director executiv Direcția Coordonare Ecluze și Stații de Pompare, manager de proiect Cristinel Ionescu - șef Serviciul Coordonare Ecluze, manager proiect adjunct Cristina Poenaru - Control Financiar Preventiv, Camelia Sîrbu - șef Serviciul Achiziții, Iuliana Petre - responsabil Achiziții Publice, Marius Dobre - administrator rețea Calculatoare Ecluze.
 

Despre Forte Systems

 
Forte Systems SRL a luat fiinţă în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 231.502,57 de lei, integral vărsat, este compus din 2.315 părţi sociale. Compania este deţinută de Simion Corneliu, cu 12% din capitalul social, Nedelcu Mihai, cu 44% din capitalul social, Petrescu Gheorghe, cu 44% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al calculatoarelor, al echipamentelor periferice şi al software-ului, este Petrescu Gheorghe. În anul fiscal 2015, societatea cu 29 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 14.037.124 de lei şi un profit de 926.469 de lei. De asemenea, în anul 2016, societatea a avut 29 de salariaţi, cifră de afaceri de 10.835.582 de lei şi profit de 655.535 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 27 de salariaţi, cifră de afaceri de 11.876.729 de lei şi profit de 2.635.915 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii