Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma fostului şef al RADEF Constanţa, diriginte de şantier pentru reabilitarea Liceului „Nicolae Rotaru”

ro

25 Nov, 2016 00:00 3407 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor de reabilitare, modernizare şi dotare a Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru»“. Este vorba despre societatea Cinemax SRL.
 
Reamintim că Municipiul Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului „Achiziţia serviciului de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”»“. Valoarea estimată fără TVA a contractului atribuit este de 34.070,4 lei (7.552,7378 de euro).

Despre Cinemax SRL

Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mitropolit Dosoftei nr. 10. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Firma este deţinută de Daniel Vlăescu, născut pe 9.01.1979, în Constanţa, şi Dumitru Vlăescu, născut pe 3.06.1947, în Poarta Albă, Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Precizăm că Dumitru Vlăescu este fostul şef al Regiei Autonome a Direcţiei de Exploatare a Filmelor (RADEF).

Citeşte şi:

Primăria Constanţa caută diriginte de şantier pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

Bani în plus pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (document)

Firma fostului şef al RADEF Constanţa va acorda asistenţă tehnică pentru construcţia Centrului CEDMOG (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii