Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:02 21 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Allied Green Co SRL din Prahova a semnat cu Garda de Coastă (document)

ro

07 Feb, 2019 00:00 838 Marime text
Garda de Coastă a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul de furnizare „Combustibil lichid tip M“. Este vorba despre societatea Allied Green CO SRL din Prahova. Valoarea contractului atribuit este de 455.130 de lei.
 
Contractul constă în furnizarea de combustibil lichid tip M (sau echivalent) necesar pentru producerea energiei termice, furnizorul având obligaţia asigurării transportului produsului la sediul, structurile sau punctele de lucru ale autorităţii contractante, specificate în caietul de sarcini.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea licitaţiei, sunt: Cicu Laurenţiu-Cristian - director, Guiu Bogdan Adrian - director adjunct, Baran Simona - contabil-şef, Dinu Costel - marketing-achiziţii, Culea George Adrian - juridic, Micu Gabriel - A.P.I.
 

Allied Green Co SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2007, societatea are sediul social în comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de K.L.T. & CO Industries SRL, cu 10% din capitalul social, şi Ilie Gheorghe Laurenţiu, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, este Ilie Gheorghe Laurenţiu.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 19 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 6.007.692 de lei şi un profit de 76.164 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 13 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.253.743 de lei şi un profit de 19.511 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 14 salariaţi, cifră de afaceri de 6.803.757 de lei şi un profit de 4.046 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii