Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:38 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrificare CFR SA cumpără motorină de la o firmă din Măgurele (document)

ro

30 Mar, 2016 22:49 1902 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Electrificare CFR SA cumpără motorină Euro Diesel 5, „pentru vehiculele/utilajele feroviare şi de intervenţie proprietate a SC Electrificare CFR SA necesară pentru 12 luni”. Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. 

Dintre cele trei oferte primite, doar două au fost admise, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. S-a organizat o licitaţie electronică, potrivit licitatiepublica.ro.

Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Oscar Downstream SRL, din localitatea Măgurele. Estimat iniţial la suma de 1789200.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1433302.56 RON, fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 2400000 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate”. În cadrul firmei asociat persoană juridică este Redspectrum Management Limited, cu sediul social în Cipru, şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%. De asemenea, Costina Niculae, născută în judeţul Giurgiu, este asociat persoană fizică, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%. Administratorul societăţii este Tane-Ion Ghioarcă, născut în Sinaia.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii