Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:53 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanța a încheiat un contract cu o firmă din București. Ce valoare are contractul (document)

ro

02 Nov, 2017 23:00 884 Marime text
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit recent un contract de furnizare sistem analitic pentru determinarea reziduurilor de pesticide din alimente de origine nonanimală.

Conform licitatiapublica.ro, locul principal de livrare este D.S.V.S.A. Constanța, Șoseaua Mangaliei nr.78, județul Constanța. Contractul prevede furnizarea unui sistem analitic pentru determinarea reziduurilor de pesticide din alimente de origine nonanimală pentru implementarea metodelor de determinare a reziduurilor de pesticide din alimentele de origine nonanimală.Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite câștigătoare a fost declarată cea venită din partea Tehsys Grup Company SRL, București. Valoarea inițială estimată a contractului a fost 4.161.667 lei fără TVA, iar cea finală de 4.045.350 lei fără TVA.
 
Despre Tehsys Grup Company SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 2 noiembrie 2017, societatea a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 3, Strada Baba Novac nr. 18. Firma are capital social subscris de 20.000 de lei, integral vărsat, iar asociați sunt Valentin Irinel Purdilă și Magdalena Daniela Purdilă, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Administratorul societății este Valentin Irinel Purdilă, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 1.720.705 de lei, profit de 99.231 și 13 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii