Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme din Constanţa, printre câştigătoare Salamuri şi cârnaţi pentru hotelurile MAI de la munte şi de pe litoral (document)

ro

09 May, 2014 00:00 3634 Marime text
Direcţia Generală Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a atribuit, la începutul lunii aprilie, 14 contracte în valoare totală de 854.856,6 lei, pentru furnizare de salamuri, cârnaţi şi preparate pe bază de carne pentru punctele din Bucureşti, Braşov - Predeal şi Mamaia.
Potrivit anunţului de atribuire nr. 146193/06.05.2014, procedura aleasă de autoritatea contractantă a fost licitaţia deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Din acelaşi anunţ reiese că s-au primit 10 oferte. Cele 14 contracte au fost adjudecate de şapte operatori economici.
Este vorba despre SC Radicstar SRL, cu sediul în Ştefăneşti, care a obţinut trei contracte pentru furnizare de salamuri, cârnaţi şi preparate pe bază de carne pentru locaţiile Bucureşti, Braşov - Predeal şi Mamaia, în valoare totală de 48.163 de lei. O a doua firmă care furnizează aceleaşi produse, dar de data aceasta numai la punctele din Bucureşti şi Mamaia, este SC Geocor Trade Imp-Exp SRL, cu sediul în Constanţa, cele două contracte având valoarea de 208.446 de lei, respectiv 120.185 de lei.

De altfel, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL este firma care a obţinut contractele cele mai consistente din punct de vedere financiar. Tot la Mamaia va livra cârnaţi, salamuri şi alte produse din carne şi SC Saltempo SRL, o firmă cu sediul în Galaţi, contractul fiind adjudecat în acest caz pentru suma de 26.985 de lei. O altă firmă cunoscută în domeniul achiziţiilor publice este SC Matra SRL, cu sediul în Scorniceşti, firmă care a obţinut de această dată trei contracte, în toate cele trei puncte prevăzute în anunţ, valoarea totală ridicându-se la suma de 190.499,6 lei. Una dintre firmele care va livra produsele amintite la Bucureşti este şi SC Imdia SRL, cu sediul în localitatea Aninoasa, valoarea contractului fiind de 51.831 de lei. SC Alfa-Com Grup SRL din Bucureşti va livra salamuri şi cârnaţi la Bucureşti, Braşov - Predeal şi Mamaia, contra sumei totale de 183.546,5 lei, în contul a trei contracte, în timp ce SC Granbis SRL, societate cu sediul în Constanţa, va livra aceleaşi produse numai la Mamaia, contractul ridicându-se în acest caz la suma de 25.200 de lei.
Potrivit anunţului de atribuire, toate produsele urmează a fi livrate în Bucureşti, pe strada Leaotă nr. 2A, în Braşov, la Hotel Excelsior, în Predeal, la Hotel Turist, şi în Constanţa, la Complex Agrement Meridian Mamaia.

Fostul fotbalist Adrian Pitu a părăsit afacerea

Cunoscută tuturor drept firma în care era asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2012, firma declarase o cifră de afaceri de 14.808.682 de lei, un profit de 211.914 lei şi 19 salariaţi.
În ceea ce priveşte a doua firmă constănţeană la care face referire anunţul de atribuire amintit mai sus, respectiv SC Granbis SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, respectiv Ioana şi Nicolae Biserică. Ultima cifră de afaceri declarată de firmă, la sfârşitul anului 2012, este de 7.115.228 de lei, un profit de 356.151 de lei şi 11 salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii