Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:00 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispensarul din comuna Mihail Kogălniceanu va fi reabilitat și modernizat de Gamaro Construct SRL (document)

ro

19 Jul, 2018 21:10 862 Marime text
Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu a încheiat recent un contract de execuție lucrări de reabilitare și modernizare a dispensarului din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Valoarea totală a contractului este de 1.196.677,15 lei. Firma câștigătoare este Gamaro Construct SRL.

Descrierea contractului

Execuție lucrări "reabilitare si modernizare dispensar comunal - com. Mihail Kogălniceanu, jud. Constanța”.
Obiectul contractului îl constituie execuție lucrari aferente obiectivului "REABILITARE SI MODERNIZARE DISPENSAR COMUNAL - com. Mihail Kogălniceanu, jud. Constanta” în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini și proiectul tehnic.
Valoarea estimată a achiziției este de 1.200.281,93 lei fără T.V.A., astfel:
a) construcții și instalații: 985.235,30 lei fără T.V.A.
b) montaj utilaj tehnologic: 1.127,56 lei fără T.V.A.
c) utilaje, echipamente tehnologice și funcționale cu montaj (procurare): 189.819,07 lei fără T.V.A.
d) utilitati: 24.100 fără T.V.A.
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/informațiilor suplimentare în a 4-a zi înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor.Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor:6 zile
Nu se acorda avans, ofertantul fiind obligat sa sustina financiar lucrarea din surse proprii, autoritatea contractanta va efectua plati doar pe baza de proces verbal receptie/situatii de lucrari realizate si acceptate în limita fondurilor alocate de MDRAP.
Autoritatea contractanta va efectua plati doar dupa transferul sumelor de la MDRAP catre comuna, in conformitate cu OUG 28/2013 aprobata prin Legea nr.89/2015 si a Normelor metodologice, in limita creditelor aprobate prin buget cu aceasta destinatie, in baza contractului de finantare incheiat. Lucrarea este finantata de MDRAP pana in 2022 in baza unui buget multianual. Platile se vor face esalonat in functie de alocarile bugetare de la MDRAP, respectand graficul general de realizare a investitiei, pana la 12.01.2022.

Persoane cu funcție de decizie

Belu Ancuta Daniela - primar; Pandrea Daniel Ionel - viceprimar, consilier, Panfile Elena - secretar, Pariza Gabriela - referent contabil, Boghiu Raluca, Ghita Liliana, Gheorghe Elena, Oprea Gratiela - consultant achizitii, Consilieri Locali: Bogza Mihaita Ovidiu, Bursuc Lacramioara, Turea Alexandru, Sandu Adrian, Sapte Elisabeta, Caiali Demiren, Rusu Marcian, Panainte Toader, Petre Floriana, Puiu Constantin.

Gamaro Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea Gamaro Construct SRL a fost înființată în anul 2003, în municipiul Constanța.
Capitalul social al firmei este de 45.390 lei, integral vărsat, compus din 89 de părți sociale, fiecare a câte 510 lei.
Asociații societății sunt Greta-Elena Roman și Iustin-Fabian Roman. Cel din urmă este și administratorul firmei.
 
Domeniul de activitate principal este ”lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Societatea a declarat pe anul fiscal 2017, o cifră de afaceri de 4.685.822 lei, un profit de 27.984 lei și un număr mediu de 60 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii