Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța achiziționează echipamente de laborator (DOCUMENT)

ro

15 Oct, 2022 15:57 1172 Marime text
  • Contractul are data 27 septembrie a.c., e în valoare de 3.416.000 lei, iar ofertant câștigător este Shimadzu Handelsgesellschaft mbH, firmă care are adresa în Austria.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit contractul „Furnizare de echipamente de laborator de tip LC-MS/MS si GC-MS/MS“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.

Contractul este împărțit în două loturi: 1 - Lichid cromatograf cuplat cu spectrometru de masă (LC-MS/MS) și accesorii; 2 - Gaz-cromatograf (GC-MS/MS) și accesorii, în ambele situații echipamentele fiind necesare pentru înființarea unui laborator pentru determinarea reziduurilor de pesticide din alimente de origine vegetală. Contractul are data 27 septembrie a.c., e în valoare de 3.416.000 lei, iar ofertant câștigător este Shimadzu Handelsgesellschaft mbH, societate care are adresa în Austria.

Potrivit site-ului oficial al firmei, Shimadzu Corporation a fost fondată în Japonia, la Kyoto, în 1875. „A început cu Genzo Shimadzu Sr., al doilea fiu al unui meșter al altarului budist, care producea instrumente de fizică și chimie. Mai târziu, Shimadzu Corporation a crescut semnificativ sub conducerea fiului cel mare al lui Genzo, Genzo Jr., care a dat dovadă de un talent rar ca inventator remarcabil. În acest fel, Shimadzu a progresat laolaltă cu știința, transformându-se într-un lider în tehnologie. Această cultură de «Contribuire la societate prin știință și tehnologie» a fost moștenită de fiecare nouă generație de angajați ai Shimadzu Corporation și acum este extinsă la nivel global prin creșterea Grupului Shimadzu. Shimadzu are o istorie lungă și tradiție de know-how, cercetare și servicii. Are o rețea mondială de filiale în 76 de țări“, se arată pe site.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța cumpără echipament pentru determinarea Pestei Porcine Africane
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii