Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, contract cu o firmă din municipiu

ro

15 Apr, 2024 17:00 502 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 12 aprilie 2024, pentru suma de 135.000 lei
 
Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța a cumpărat servicii de monitorizare securitate cibernetică, conform platformei SEAP.
 
Atribuirea a avut loc pe 12 aprilie 2024, pentru suma de 135.000 lei, firma câștigătoare fiind Duobit Consulting SRL.
 
Conform sursei citate, se vor furniza următoarele servicii: Evaluare de Securitate Cibernetică - Analiza Infrastructurii IT Auditare a Politicilor și; Procedurilor Evaluare a Nivelului de conformitateimplementare și Configurare a Soluțiilor de Securitate Instalare și Configurare a Firewall-urilor și Soluțiilor Antivirus/Antimalware Implementare a Soluțiilor de Monitorizare și Detecție a Intruziunilor Configurare a Sistemelor de Autentificare și Control al Accesului; Servicii de Monitorizare și Reacție Rapidă Monitorizare Continuă Răspuns Automatizat la Incidente Analiză Forensică și Remediere Comunicare și Raportare Incident Testarea de Penetrare și Simulările de Atac Răspuns Rapid la Alertele de Securitate;  Formare și Conștientizare a Angajaților Campanii de Conștientizare; Servicii de Backup și Recuperare a Datelor Implementare a Soluțiilor de Backup Automatizate și Redundante Planificare și Testare a Procedurilor de Recuperare a Datelor.
 
Duobit Consulting SRL
 
Firma este fondată în anul 2017, iar conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 415.827 lei și un profit de 244.370 lei.
 
Sediul social este pe strada Soveja nr. 104, într-un apartament de bloc. Bogdan Andrei Olteanu este asociat unic și administrator al companiei. El mai apare în firma Duobit Support SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


    
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 
Cumpărări directe Constanța Primăria Mircea Vodă va oferi, de Paște, copiilor pachete cu dulciuri. Iată de la cine le va achiziționa (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii