Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța ridică mai multe locuințe protejate în Nicolae Bălcescu. Ce firmă se va ocupa

ro

21 Jan, 2021 00:00 1942 Marime text
  • Mai multe locuințe sociale urmează a fi ridicate în Nicolae Bălcescu, județul Constanța
  • DGASPC Constanța a atribuit contractul la o firmă din municipiul Constanța
  • Peste 3 milioane de lei este valoarea contractului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații pentru construirea unor locuințe protejate, în județul Constanța

Obiectul contractului constă în execuția de lucrări în cadrul Proiectul, “Sprijin pentru integrare comunitară"-PIN Nicolae Balcescu pentru: LOT 1: “Extinderea / reabilitarea / modernizarea unei clădiri, în vederea realizării unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială pe str.Liliacului nr. 6, în sat Dorobanțu, com. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța"; LOT 2: "Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe str. Gării, nr. 2A, în loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța"; LOT 3: "Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe str. Gării, nr. 2B în loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța"; LOT 4: "Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe str. Gării, nr. 2C în loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța".

Atribuirea a avut loc pe 29 decembrie 2020, iar rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 20 ianuarie 2021. Este vorba de execuția de lucrări pentru construirea a 3 locuinţe protejate de câte 10 locuri/locuinţă şi un centru de zi cu o capacitate de 30 de locuri. Valoarea finală a achiziției este de 3.632.237,34 lei, firma câștigătoare fiind Draft Construct SRL.


Despre societatea câștigătoare

Draft Construct SRL a fost înregistrată în anul 2004, în municipiul Constanța.

Capitalul social al societății este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic și administratorul societății este Dumitru Țîgănescu.

Domeniul de activitate principal este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 1.062.694 lei, o cifră de afaceri de 4.520.747 lei și un număr mediu de 19 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii