Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără articole textile de uz casnic de la o firmă din Teleorman. Ce valoare are contractul (document)

ro

25 Jan, 2019 08:43 448 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit recent un contract de achiziție articole textile de uz casnic. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin procedură simplificată și prevede furnizarea de articole textile de uz casnic, respectiv lenjerie, pilote, perne, prosoape, pături, huse impermeabile, saltele, fețe de perne, produse necesare în vederea asigurării bunei desfășurări a activitățîi la centrele din subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța, după cum urmează:
•           lot 1: „ARTICOLE DE CAZARMAMENT – CENTRE ADULȚI”;
•           lot 2: „ARTICOLE DE CAZARMAMENT – CENTRE COPII”;
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 290431 RON
 
Astfel, pentru furnizare articole textile de uz casnic - centre copii, valoarea contractului este de 86.012 lei, iar pentru furnizare articole textile de uz casnic - centre adulți, valoarea contractului este 204.419 lei.
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Aurocom S.R.L. din județul Teleorman.
 
Despre Aurocom SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 25 ianuarie 2019, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în sat Plosca, comuna Plosca, județ Teleorman. Firma are capital social subscris de 300.000 lei, integral vărsat, iar asociați sunt Roland – Leonard G. Stăvărache și Aurel Fl. Brezaie, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Cei doi sunt și administratorii societății ce are ca domeniu de activitate principal ”fabricarea de articole de lenjerie de corp”.
 
Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 7.017.276 de lei, profit de 50.862 de lei și 43 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii