Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a semnat cu două firme pentru dotarea Centrului de Plasament Delfinul (DOCUMENT)

ro

11 Jan, 2023 00:00 1714 Marime text
  • Prin serviciile oferite de cele 2 Case de tip familial DGASPC Constanța dorește să creeze un mediu propice de îngrijire și asistență, un mediu cât mai apropiat de cel de tip familial care în funcție de nevoile fiecăruia, să le permită să dobândească un nivel corespunzător de independență pentru o integrare familială, școlară, socială și profesională adecvată
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract de furnizare produse în vederea dotării a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi în cadrul Proiectului „Închiderea centrului de plasament Delfinul”.
 
Obiectul achiziției îl constituie furnizarea montarea și punerea în funcțiune de aparatură tehnologica-electrocasnică, echipamente de birotică, produse de mobilier, echipamente PSI, etc. aferente proiectului „Închiderea centrului de plasament Delfinul” în vederea dotării a 2 (două) căsuțe de tip familial (CTF-uri ) de la Murfatlar, str. Ion Creanga nr. 27 și respectiv pentru Centrul de Zi din Constanța, str. Pandurului nr. 120, județul Constanța conform loturilor și anexelor la caietul de sarcini.
 
Prin serviciile oferite de cele 2 Case de tip familial DGASPC Constanța dorește să creeze un mediu propice de îngrijire și asistență, un mediu cât mai apropiat de cel de tip familial care, în funcție de nevoile fiecăruia, să le permită să dobândească un nivel corespunzător de independență pentru o integrare familială, școlară, socială și profesională adecvată. Centrul de Plasament „Delfinul” este un centru rezidențial care are ca beneficiari copii cu vârste între 2 și 18 ani.
 
Serviciile oferite de acest centru sunt: găzduire, îngrijire și educare într-un cadru de viață cât mai asemănător celui din familie, supraveghere medicală generală, informare, instruire și dezvoltarea opiniei personale, dezvoltarea unor abilități de autonomie personală, autogospodărire, dobândirea unor abilități practice de rezolvare a mai multor probleme personale. Prin serviciile oferite în Centrul de zi se va contribui la reducerea în general a numărului de copii care intră în sistemul rezidențial de protecție și în special a copiilor instituționalizați din considerente economice ale familiei; la menținerea unui număr mai mare de tineri în comunitatea de unde provin și întinerirea forței de muncă; la menținerea unei legături permanente și active cu familia naturală; la dezvoltarea spiritului de solidaritate socială; prin implicarea comunității prin asistarea membrilor ei aflați în situații de risc.
 
În total, era vorba de 13 loturi, dintre care 11 dintre ele au fost anulate administrativ. În final, pe 16 decembrie 2022 a fost atribuit lotul 11 către Divine Mob SRL, iar loturile 5 și 12 au fost atribuite la data de 22 decembrie către Mobteco Product SRL. Valorile celor trei loturi sunt de 3.529 lei (lot 11) și 208.213,67 lei (loturile 5 și 12).
 
Divine Mob SRL
 
Societatea este înființată în anul 2016 și are sediul în Cluj Napoca, pe strada Tăbăcarilor. Firma se află, în prezent, în reorganizare judiciară. Asociat unic este Mircea Călin Șolea, care deține și funcția de administrator, iar Verum Insolvency SPRL este administrator judiciar. În anul 2021, firma a raportat 0 salariați, o cifră de afaceri de 4.392 de lei și o pierdere de 13.181 de lei. Compania a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 632.069,58 lei.
 
Despre Mobteco Product SRL
 
Societatea Mobteco Product SRL a fost înfiinţată în anul 2004 în Bucureşti, sector 1. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 100.200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 10.020 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat şi administrator al societăţii este Ana Maria Vetrescu. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este fabricarea de mobilă. În anul 2021, firma a raportat 19 salariați, o cifră de afaceri de 7,7 milioane de lei și cu un profit de 820.959 de lei. Firma a încheiat 302 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.125.770,77 lei.
 
Vetrescu Ana Maria mai apare în firma Webcom Trading SRL, ca asociat și administrator, alături de Mobteco Product SRL.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și

DGASPC Constanța a bătut palma cu două firme pentru servicii de proiectare. Instituția va moderniza două clădiri (DOCUMENTE)
 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii