Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:41 31 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a bătut palma cu două firme pentru servicii de proiectare. Instituția va moderniza două clădiri (DOCUMENTE)

ro

04 Jan, 2023 00:00 1031 Marime text
  • Atribuirea pentru punctul de lucru CIA Delfinul Agigea s-a realizat la data de 28 decembrie 2022
  • Al doilea contract, atribuit în data de 13 decembrie 2022, are o valoare de 147.300 lei
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a atribuit două contracte cu privire la Servicii de Proiectare, servicii de consultanță, analize și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru CABR Ovidiu și CIA Delfinul Agigea, două puncte de lucru ale instituției din județ.
 
 
Atribuirea pentru punctul de lucru CIA Delfinul Agigea s-a realizat la data de 28 decembrie 2022, pentru suma totală de 105.000 lei. Este vorba de „Reabilitarea, modernizarea, recompartimentarea, dotarea unei clădiri în vederea înființării unui Centru de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități (CIA DELFINUL)” din sistemul de asistență socială, pe str. Bujorului nr. 9, în localitatea Agigea, jud. Constanța. Firma câștigătoare este Graph Tronic XM SRL.
 
 
Al doilea contract, atribuit în data de 13 decembrie 2022, are o valoare de 147.300 lei și vizează reabilitarea unei clădiri în vederea înființări unui Centru de Abilitare și Reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități (CABR OVIDIU) din sistemul de asistență social, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu nr. 91, în localitatea Constanța, județul Constanța. Câștigătorul licitației este Kat Concept Design SRL.
 
 

Despre Graph Tronic XM SRL

 
 
Firma este fondată în anul 1992 și are sediul social în București, Sector 1, pe strada G-ral Berthelot nr. 101. Asociați în firmă sunt Radu-Lucian-George Popescu, cu o cotă de participare de 35%, Adina Gabriela Popescu - cu o cotă de participare de 35% și Angela Popescu, care deține 30%. Angela Popescu are calitatea de administrator al companiei câștigătoare. Ca rezultate financiare, în anul 2021, firma a raportat 7 salariați, o cifră de afaceri de 588.960 lei și un profit de 19.664 lei. Firma nu a mai avut contracte publice.
 
Radu-Lucian-George Popescu mai apare ca asociat unic și administrator în firma Motor House XM SRL.
 

 

Despre SC Kat Concept Design SRL

 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 9 noiembrie a.c., societatea Kat Concept Design SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Kat Concept Design SRL a avut o cifră de afaceri de 419.232 lei, un profit net de 27.016 lei și 4 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 647.247 lei, un profit net de 300.870 lei și 3 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Cristina-Maria Niculescu-Ștefănescu, cea care îndeplinește și calitatea de administrator. Cristina-Maria Niculescu-Ștefănescu nu mai apare în alte firme.  
 
Confidas informează și că firma Kat Concept Design SRL a încheiat 28 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.539.670,00 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, figurând și Centrul Educativ Târgu Ocna, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Amzacea (Consiliul Local Amzacea), Comuna Independența (Primăria Comunei Independența), Comuna Prejmer, Comuna Tortoman (Consiliul Local Tortoman Constanța), Consiliul Județean Constanța, Municipiul Timișoara, Orașul Techirghiol, Orașul Murfatlar, Penitenciarul Ploiești, Penitenciarul Craiova, Penitenciarul Poarta Albă, Primăria Municipiului Lugoj, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Spitalul Județean Tg. Jiu și Teatrul de Stat Constanța.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DGASPC Constanța achiziționează echipamente profesionale pentru bucătărie și aparatură electrocasnică (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii