Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:27 26 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la mobilier urban la locuri de joacă. O firmă din Slatina „l-a apucat pe Dumnezeu de picior“ la Constanţa! (document)

ro

07 Aug, 2019 00:00 1666 Marime text
Primarul oraşului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat recent că, din cele 67 de locuri de joacă, 63 au fost incluse în programul de reamenajare. 

Până în prezent, doar 11 locuri de joacă sunt finalizate, iar alte 14 sunt în execuţie.
Se continuă amenajarea acestor spaţii, pe tot cuprinsul municipiului Constanţa.
 
În acest sens, municipalitatea a semnat un nou contract privind achiziţia lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a locurilor de joacă cu societatea Metalgan Company SRL din Slatina. Valoarea contractului este de 141.000 de lei fără TVA, iar perioada de garanţie a lucrărilor executate este de 12 luni de la data semnării procesului-verbal de recepţie a lucrărilor (vezi secţiunea „Documente”).
 

Despre Metalgan Company SRL  


Firma a fost înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în Slatina. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociatul unic şi administratorul societăţii este Iulia-Delena Ganea. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. Societatea din Slatina a mai derulat contracte cu Primăria Constanţa pentru furnizare, achiziţie şi montare mobilier urban în valoare de câteva milioane de lei. Mai multe detalii puteţi afla accesând link-urile de la finalul articolului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Bănci vandalizate sau instabile? Cine sunt agenţii economici care au livrat mobilier urban Primăriei Constanţa. Date din contractul atribuit (galerie foto + document)

Cât costă investiţia pentru băncile, coşurile şi dispozitivele canine care se montează în municipiul Constanţa
 
Office Mex Concept şi Metalgan Company îşi împart contractele de milioane de lei pentru mobilierul urban din Constanţa
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii