Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:55 18 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără Consiliul Judeţean arbori ornamentali pentru Pavilionul Expoziţional

ro

08 May, 2019 00:00 533 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a achiziţionat prin cumpărare directă, de la Florisimo Design, arbori ornamentali, platani, ce urmează să fie plantaţi la Pavilionul Expoziţional Constanţa.
Vor fi achiziţionaţi 28 de platani, conform notei de comandă. Garanţia pentru arborii ornamentali este valabilă din momentul livrării arborilor ornamentali până în momentul intrării corespunzătoare a acestora în vegetaţie.
Produsele de pepinieră au o valoare estimată de 2.240 de lei fără TVA.

Florisimo Design, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea cu sediul social în Constanţa a fost înfiinţată în anul 2013 şi îi are ca asociaţi pe Scarlat Dancu şi Florin-Marius Dancu, care are şi calitatea de administrator. Obiectul principal de activitate al societăţii este reprezentat de activităţi de întreţinere peisagistică. Firma deţine şi un punct de lucru în comuna Agigea. Potrivit ONRC, în 2017, societatea a înregistrat un profit de 35.097 de lei, la un număr mediu de trei salariaţi şi o cifră de afaceri netă de 154.254 de lei. Facem menţiunea că pentru 2018 nu este înregistrată situaţia financiară.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii