Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:16 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la ce firme cumpără Autoritatea Navală Română uniforme de serviciu (document)

ro

21 Feb, 2017 20:39 1619 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Autoritatea Navală Română cumpără uniforme de serviciu necesare personalului ANR. Contractul la care facem referire nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.
 
Au fost încheiate mai multe contracte, potrivit licitatiepublica.ro. Primul pentru „sacou damă/bărbaţi, pantalon iarnă/bărbaţi damă/bărbaţi, fustă iarnă/vară damă” a fost încheiat cu SC Niss Mode SRL, cu sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa.
 
Cel de-al doilea, încheiat pentru „cămaşă cu mânecă lungă, cămaşă cu mânecă scurtă damă/bărbaţi”, i-a fost atribuit operatorului economic NGM Company SRL, din Năvodari, strada Frunzelor.
 
Cu aceeaşi firmă, s-a încheiat un contract şi pentru achiziţia de „pulover damă/bărbaţi”. Tot NGM Company SRL va furniza şi „şapcă damă/bărbaţi”.
 
De asemenea, SC Niss Mode SRL va oferi, în schimbul unei sume de bani, „cravată damă/bărbaţi, eşarfă damă”.
 
Despre firmele câştigătoare
  

SC Niss Mode SRL are un capital social subscris de 10000 RON, integral vărsat. Unicul asociat este Negivan Geambazu, conform Registrului Comerţului consultat astăzi, 21 februarie 2017. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi administratorul firmei. În altă ordine de idei, Negivan Geambazu apare, în calitate de asociat, în firmele SC Hani SRL, radiată, Ibis Expert SRL, în dizolvare, SC Renma SRL, radiată.
 
Cu privire la cealaltă firmă, NGM Company SRL, aceasta a fost înfiinţată în anul 1996 şi are un capital social subscris de 128285 RON, integral vărsat. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 21 februarie 2017, asociatul unic şi administrator în firmă este Grigore Niculai. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.491.971 lei, un profit net de 165.118 lei şi 29 de salariaţi.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii