Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Data Logic Azimur SRL va mobila și dota cu echipamente TIC cabinetele școlare din comuna Horia, județul Tulcea (DOCUMENTE)

ro

15 Mar, 2024 17:00 556 Marime text
  • Data Logic Azimur SRL a semnat cu Primăria Horia.
  • Firma a obținut contractul care prevede dotarea cabinetelor școlare cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale
  • Valoarea contractului atribuit este de 396.372 lei.
 
Cabinetele școlare din comuna Horia, județul Tulcea vor fi dotate cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență.
 
Primăria Horia a publicat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Mobilier și dotare cabinete școlare”, din cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare din Comuna Horia, Județul Tulcea”. Achiziția a fost atribuită pe data de 1 martie 2024.
 
Câștigătorul licitației este Data Logic Azimur SRL, iar contractul atribuit are o valoare de 396.372 lei.
 
Proiectul de investiție „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare din Comuna Horia, județul Tulcea” se implementează în cadrul programului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” derulat prin intermediul Programului național de redresare și reziliență, Pilonul VI, Politici pentru noua generație, Componenta C15 - Educație, Investiția 9 - Asigurarea echipamentelor și resurselor tehnologice digitale pentru unitatile de invatamant; Investiția 11 - Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.
 
Adaptarea sistemului de educație și formare la evoluția tehnologică reprezintă un proces complex, necesar pentru pregătirea și perfecționarea resurselor umane și element esențial al dezvoltării și modernizării. Utilizarea noilor tehnologii digitale este calea directă pentru a face școala mai atractivă pentru elevi, mai adaptată nevoilor lor, mai eficientă în a dezvolta competențe, generând educație pe tot parcursul vieții.
 
Scopul prezentului proiect constă în îmbunătățirea atât a cadrului fizic de derulare a actului educativ, dezvoltarea echipamentelor TIC din cadrul unităților școlare, dar și la diversificarea materialelor didactice existente și care împreună vor eficientiza infrastructura educațională de pe plan local. Astfel, unitățile școlare de la nivelul comunei Horia prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență vor fi dotate cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale.
 
Realizarea acestei investiții va crea condiții mai bune pentru creșterea procesului educațional, prin modernizarea spațiilor necesare derulării activității de învățare. Dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor conform normativelor în vigoare va favoriza reducerea ratei de abandon școlar timpuriu, îmbunătățirea actului educațional, diversificarea activităților și adaptarea acestora la noile modalități de predare.
 
 
Despre Data Logic Azimur SRL
 
 
Înființată în anul 2013, firma are sediul social pe strada Aluniș, nr. 35, Târgu Mureș, Județul Mureș și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse. Costin Octavian este asociat unic și administrator.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin achiziție directă, 570 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Moldoveni, Primăria Vima Mica, Comuna Chețani, Comuna Maieru, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și altele.
 
De asemenea, firma a câștgat și 32 de licitații de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Horia, județul Tulcea, Primăria Smârdan, județul Galați, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Satu Mare, Spital Clinic Județean de Urgență Bihor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Consiliul Local al Orașului Odobești, Administrația Bazinală de Apă Siret, Municipiul Alexandria și altele.
 
Precizăm că Data Logic Azimur SRL a obținut, prin negociere directă, 9 contracte de la autorități publice din județul Constanța.
 
În anul fiscal 2023, societatea cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 2.235.404 lei și un profit de 590.846 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor obținute, prin achiziție directă, de firma Data Logic Azimur SRL de la autorități publice din Constanța.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Pancronex SA a semnat cu Primăria Horia, județul Tulcea. Firma din Brăila va furniza echipamente digitale (DOCUMENT)
 
Două firme, desemnate câștigătoare: Primăria Stejaru, județul Tulcea, scoate din conturi peste 2 milioane de lei pentru înființarea unui centru de colectare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii