Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme, desemnate câștigătoare Primăria Stejaru, județul Tulcea, scoate din conturi peste 2 milioane de lei pentru înființarea unui centru de colectare (DOCUMENT)

ro

22 Feb, 2024 17:00 929 Marime text
  • Primăria Stejaru, județul Tulcea a semnat cu firmele D&D Imobil Construct SRL și 3B Construction Project SRL.
  • Cele două societăți vor proiecta și executa lucrările de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Stejaru, Județul Tulcea“.
  • Contractul are o valoare de 2.035.895,97 lei.
 
Contractul privind proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții ”Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Stejaru, Județul Tulcea”, a fost adjudecat pe data de 21 februarie 2024 de D&D Imobil Construct SRL și 3B Construction Project SRL.
 
Contractul atribuit de Primăria Stejaru, județul Tulcea are o valoare de 2.035.895,97 lei. Achiziția a fost atribuită de Primăria Stejaru, județul Tulcea prin anunțuri de atribuire la anuntul simplificat privind elaborarea proiectului tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investiții ”Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Stejaru, Județul Tulcea”.
Prin “proiectare” se înțelege prestarea următoarelor servicii: elaborarea documentațiilor necesare pentru obţinerea / prelungirea tuturor avizelor, acordurilor, autorizațiilor, studiilor solicitate prin certificatul de urbanism emis în vederea obținerii autorizației de construire și obținerea avizelor necesare pentru derularea investiției la faza P.T. și D.E, elaborare proiect tehnic (PTE, DDE, caiete sarcini), verificarea documenatațiilor tehnico-economice de către verificatori tehnici atestați și asigurarea  asistenței tehnice din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor.
 
Proiectul propune următoarele:
 
1. Servicii de proiectare; Elaborarea documentației tehnico-economice conform prevederilor actelor normative în vigoare, HG. 907/2016 și anexe;
2. Execuție lucrari
3. Asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor.
 
 

Despre D&D Imobil Construct SRL

 
 
Înființată în anul 2008, firma are sediul social pe strada Republicii nr.3 din, Baia, Județul Tulcea și se ocupă de intermedieri în comerâul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile și cu semifabricate.
Nicioala Constantin este asociat unic și administrator.
 
D&D Imobil Construct SRL a mai obținut, prin negociere directă, 10 contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Primăria Comunei Baia, SC Servicii Publice Jurilovca SRL, Comuna Tortoman (Consiliul Local Tortoman Constanța) și altele.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 20 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 58.590.877 lei și un profit de 1.891.189 lei.
 
 

Despre 3B Construction Project SRL

 
 
Înființată în anul 2017, 3B Construction Project SRL are sediul social pe strada Hlincea, nr. 18 din Iași și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea. Bodoga Ștefan este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Bodoga Ștefan mai este asociat în Rom Software Group SRL, Bodo Invest SRL, 3B Project SRL și Software Design Solution SRL.
 
Firma 3B Construction Project SRL a mai obținut, prin negociere directă, 173 contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Comuna Cuca, Orașul Călan, Municipiul Roman, Comuna Slava Cercheză, Comuna Epureni, Comuna Gherghești (Primăria Gherghești), Comuna Izvoarele și altele.
 
În anul fiscal 2022, societatea, cu 5 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 3.626.319 lei și un profit de 1.829.954 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Eco Terra Proiect SRL va actualiza documentația necesară reabilitării taluzului afectat de alunecarea de teren din zona Cumpăna (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Realizarea Centrului Comunitar Integrat Hârșova, pe mâna societății Sigeco Tecnis SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii