Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sano Construct SRL, fără niciun angajat anul trecut, va furniza servicii de dirigenție șantier Primăriei Murfatlar (DOCUMENTE)

ro

06 Mar, 2024 13:47 646 Marime text
  • Primăria Murfatlar a atribuit contractrul privind frunizarea serviciilor de dirigenție pentru construcțiile cu un consum de energie aproape de zero.
  • Asociat unic și administrator al societății este Gabriela Drăghici.
 
Sano Construct SRL a câștigat de la Primăria Murfatlar, prin negiere directă, contractul servicii de dirigenție șantier pentru urmărirea și verificarea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții "Construire locuinte pentru tineri - proiect tip, în orațul Murfatlar, județul Constanța". Potrvit SICAP, contractul atribuit pe 5 martie 2024 are o valoare de 84.000 lei.
 
Obiectul serviciului îl constituie achiziționarea de către Primăria Orașului Murfatlar a Serviciului de dirigenție șantier pentru urmărirea și verificarea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții "Construire locuinte pentru tineri - proiect tip, în orațul Murfatlar, județul Constanța".
 
Sano Construct SRL va asigura supravegherea, conform legii 10/1995 privind calității în construcții, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru executarea unor construcții nZeb (adică cu un consum energetic zero), cu structură din lemn, parter sau etajate, necesar pentru obiectivul de investiții "Construire locuințe pentru tineri-proiect tip, în orașul Murfatlar, județul Constanța".

 

Despre Sano Construct SRL


 
Înființată în anul 2005, are sediul fiscal pe strada Nicolae Iorga, nr. 69 din Constanța și desfășoară activitățti de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Asociat unic și administrator al societății este Gabriela Drăghici.
 
Din anul 2018 până în prezent, firma a câștigat, prin negociere directă, 32 de contrcate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Comunei Independența, Primăria Topraisar, Orașul Cernavodă, Comuna Poarta Albă, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța și altele.
 
În anul 2022, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 160.707 lei și un profit de 45.297 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire, publicat pe SEAP și lista conractelor, obținute prin negociere directă, de la autorități publlice din Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Au fost emise două acte de urbansm: Două blocuri, ridicate de Biodam SRL pe strada Olteniei din municipiul Constanţa

 
Undă verde de la APM Constanța: Străzile din satele Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei și Tariverde, reabilitate de Primăria Cogealac
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/unda-verde-de-la-apm-constanta-strazile-din-satele-ramnicu-de-jos-gura-dobrogei-si-tariverde-reabilitate-de-primaria-cogealac-848636.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii