Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la APM Constanța Străzile din satele Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei și Tariverde, reabilitate de Primăria Cogealac

ro

06 Mar, 2024 09:36 622 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță că nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul care se referă la reabilitarea drumurilor din satele Rămnicu de Jos, Gura Dobrogei, Tariverde comuna Cogealac.
  • Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot depune la sediul APM Constanța.
 
Primăria Cogealac va moderniza și reabilita drumurile din satele Râmnicu de Jos și Gura Dobrogei. La acestea se adaugă și unele străzi din Tariverde. În acest sens, autoritatea publică locală Cogealac a solictat de la APM Constanța efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Modernizare și reabilitare drumuri în satele Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei, Tariverde (parțial), cu preluare avize din CU 39/2022.
 
În satul Râmnicu de Jos, vor fi reabilitate străzille: Drum Comunal 3, Drum Comunal 4, Drum Comunal 5, Livezilor, Dreptății, Biruinței, Histriei, Războieni, Calatis și Revoluției.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot depune la sediul APM Constanța.
 
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Sediul primăriei Agigea, județul Constanța va fi reabilitat energetic. Proiectul în valoare de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)

Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii