Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria, achiziție de polițe de asigurare obligatorie și facultativă pentru mai multe autoturisme (DOCUMENT)

ro

12 Feb, 2024 10:16 554 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de aproape 11.000 de lei, ofertant fiind SC Inter Broker de Asigurare SRL Oradea.  
 
Primăria Constanța, ca autoritate contractantă, a achiziționat „Polițe asigurare obligatorie RCA și facultative CASCO pentru 4 autoturisme Skoda“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 10.933,30 lei (2.197,78 euro), ofertant fiind SC Inter Broker de Asigurare SRL Oradea. Data publicării notificării – 2 februarie 2024.
 
Despre SC Inter Broker de Asigurare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 februarie 2024, firma Inter Broker de Asigurare SRL a fost înființată în anul 2011, adresa sediului social este la Oradea, în județul Bihor, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități ale agenților și broker-ilor de asigurări“.
 
Asociat unic în SC Inter Broker de Asigurare SRL este Emantes Group SRL, iar calitatea de administrator este deținută de Silviu Cornel Virgil Chiriac. Acesta mai apare în Emantes Consulting SRL, Media Team Construct SRL și Emantes Group SRL.  
 
În 2020, SC Inter Broker de Asigurare SRL a avut un număr mediu de angajați de 31.
 
Platforma termene.ro informează că SC Inter Broker de Asigurare SRL are peste 6.000 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 20 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 11 februarie 2024).
 
Despre SC Emantes Group SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 februarie 2024, firma Emantes Group SRL a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este la Oradea, în județul Bihor, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.
 
Asociați în Emantes Group SRL sunt Silviu Cornel Virgil Chiriac (cu 95,24%) și Cerasela Chiriac (cu 4,76%). Calitatea de administrator este deținută de Silviu Cornel Virgil Chiriac. Cerasela Chiriac mai apare în Inter Team SRL, Inter Profesional Educare SRL, Insuretech SRL și Astop Broker de Asigurare SRL.
 
În 2022, Emantes Group SRL a avut o cifră de afaceri de 311.850 lei, un profit de 178.836 și un număr mediu de angajați de 1.
 
Platforma termene.ro informează că Emantes Group SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 11 februarie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Primăria cumpără servicii de asigurare de răspundere civilă auto şi CASCO pentru motocicletele Kawasaki
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii