Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Art Colosseum SRL, care a elaborat expertiza tehnică a imobilelor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente, va furniza servicii de inginerie rutieră pentru Confort Urban SRL (DOCUMENT)

ro

03 Mar, 2024 17:00 1386 Marime text
  • Firma deținută de Raluca Mihaela Bejenaru și Mihaela Lăcustă a semnat cu societatea Confort Urban SRL.
  • Art Colosseum SRL va elabora documentația tehnico-economică - PAC, PT+CS+DE, va oferi asistență tehnică și va verifica tehnic străzile din municipiul Constanța.
  • Contractul a fost atribuit pe data de 29 februarie 2024 și are o valoare de 198.000 lei.

 
Art Colosseum SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, de la Confort Urban SRL un contract privind serviciile de inginerie rutieră.  Este vorba despre elaborarea documentației tehnico-economice - PAC, PT+CS+DE, asistență tehnică, verificare tehnică străzi din municipiul Constanța. Contractul a fost atribuit pe data de 29 februarie 2024 și are o valoare de 198.000 lei.

Necesitatea investiției derivă din faptul că starea de exploatare a străzilor nu corespunde normelor în vigoare, din cauza lipsei unei structuri adecvate a sistemului rutier. Traficul se desfășoară foarte greu atât în anotimpurile reci şi umede (toamna, iarna) din cauza imposibilității evacuării apelor pluviale, cât și vara când trecerea autovehiculelor produce praf.

Prestatorul va elabora documentaţiile în conformitate cu prevederile legale în vigoare; va respecta termenele prevăzute în Caietul de sarcini; va respecta legislaţia tehnică în vigoare.

Durata contractului este de 18 luni de la data semnării contractului de către ambele părţi. Durata de prestare a serviciilor compusă din cumulul duratelor de prestare a fazelor de proiectare este de 12 luni la care se adaugă perioada aferentă asistenței tehnice din partea proiectantului pe toată durata de execuţie a lucrărilor.

Prezentul contract va produce efecte până la semnarea procesului-verbal de recepţie finală. Cuantumul garanţiei de bună execuţie va fi de 5% din valoarea contractului fără TVA și se va constitui, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, în conformitate cu prevederile art. 39, alin (4) și în formele menționate la art. 40 din H.G. nr. 395/2016.

Predarea documentaţiilor pe faze se va face prin procese-verbale de predare-primire, pentru fiecare fază a întocmirii documentațiilor conform caietului de sarcini nr. 2070/27.02.2024. Plata se va efectua pe faze de proiectare în baza ordinului de începere a lucrărilor, procesului-verbal de recepţie şi a facturii emise de prestator. Plăţile se vor efectua, prin ordin de plată în contul Prestatorului (indicat în factura fiscală emisă), în termen de maxim 30 de zile de la primirea facturilor prin intermediul RO e-factura.
 


Despre SC Confort Urban SRL Constanța


 
Societatea Confort Urban SRL, fondată în 1997, are ca asociat unic Consiliul Local Municipiu Constanța și se ocupă în principal cu asfaltările din orașul Constanța (lucrări de construcție drumuri). Director general provizoriu este Hira Stere și director financiar provizoriu Mărgărit Brândușa Mădălina ale căror mandate expiră la începutul lunii aprilie. Consiliul de administrație ales în mai anul trecut cu mandate până în mai 2027, are următoarae componență:  președinte Damian Ionel și administratori Căliminte Horai Marius, Timofte Alexandru Marius, Zarcu Mihaela și Hira Stere.
 
Situația financiară pe ultimii trei ani ( în medie) arată o cifră de afaceri de 11,1 milioane euro, profit de 855.476 euro și 265 angajați.
 
Datoriile societății Confort Urban SRL Constanța pe ultimii trei ani sunt în medie de 15,7 milioane euro, mai mari decât cifra de afaceri.
 
Activele imobilizante, respective averea firmei  este în valoare de 13,7 milioane euro și exploatează, printer altele, cele două parcări multietajate din oraș, cea de la Spitalul Municipal de pe strada Nicolae Iorga și cea de-a doua, din Mamaia zona Cazino.
 

Despre Art Colosseum SRL



Compania a fost înființată în 2006 și are sediul în Constanța pe strada Calafatului nr.64.  Firma se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Asociații firmei sunt: Raluca Mihaela Bejenaru și Mihaela Lăcustă. Administratorul societății este Raluca Mihaela Bejenaru.

Din anul 2007 până în prezent, Art Colosseum SRL a încheiat, prin negociere directă 14 contrcate de la autorități publice. Printre acestea se numără: Confort Urban SRL, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Municipiul Constanța, Serviciul Public de Asistență Socială Constanța,  Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanța și Consiliul Județean Constanța.
    
De la Primăria Constanța a câștigat în 2019 un contract de elaborare expertiză tehnică pentru imobilele de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente de pe Badea Cârțan, un contract de 43.950 lei.

În anul fiscal 2021 a raportat o cifră de afaceri de 193.038 lei și un profit de 14.800 lei la o cifră medie de 2 angajați. De asemenea, în anul 2022, Art Colosseum SRL, cu 2 salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 265.972 lei și o pierdere de 6.875 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:


Art Colosseum SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Este vizată documentația pentru reabilitarea urbană a terenului situat pe strada Primăverii (DOCUMENTE)
 
Documente: Primăria Constanța asfaltează „de urgență” în an electoral cartierul Veterani. 3,3 milioane euro pentru aproape 3 kilometri (I)
 
Seria asfaltărilor în an electoral continuă: Primăria Constanța modernizează mai multe străzi din Palazu Mare. 1,8 milioane lei pentru 1,1 kilometri (DOCUMENT) II
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii