Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Art Colosseum SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Este vizată documentația pentru reabilitarea urbană a terenului situat pe strada Primăverii (DOCUMENTE)

ro

29 Mar, 2023 00:00 1675 Marime text
  • Municipalitatea a atribuit ieri un contract de prestări servicii privind achiziționarea serviciului elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Reabilitarea urbană a terenului situat în zona strada Primăverii din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi"
  • Contractul a revenit societății Art Colosseum SRL pentru suma de 53.000 lei fără TVA
  • În 2022, Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru acest obiectiv de investiții, care conform HCL nr. 385/2022 necesită expropriere
  • În anul fiscal 2021, compania Art Colosseum a raportat o cifră de afaceri de 193.038 lei și un profit de 14.800 lei la o cifră medie de 2 angajați
  • Potrivit www.confidas.ro, asociați sunt: Raluca Mihaela Bejenaru și Mihaela Lăcustă iar potrivit aceleiași surse, administratorii societății Raluca Mihaela Bejenaru și Nicoleta Părăianu
  • Compania a încheiat 4 contracte din achiziții publice în valoare de 155.088,48 lei
 
 
Municipalitatea a atribuit ieri un contract de prestări servicii privind achiziționarea serviciului elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Reabilitarea urbană a terenului situat în zona strada Primăverii din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi".

Contractul a revenit societății Art Colosseum SRL pentru suma de 53.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

În 2022, Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru acest obiectiv de investiții, care conform HCL nr. 385/2022 necesită expropriere.

Amplasamentul este situat pe strada Primăverii numărul 59A, parcela 201425 din municipiul Constanța în care funcțiunea predominantă este de locuințe colective cu parcare la parter, potrivit Planului Urbanistic Zonal aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 546/23.12.2004, actualizată, vezi secțiunea „documente”.

Prestarea serviciului, potrivit proiectului încheiat cu Primăria Constanța va avea următoarea structură:
  • Etapa 1 – elaborarea studiilor de teren: studiu topografic, studiu geotehnic;
  • Etapa 2 – elaborarea documentației pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism și orice alte avize, după caz (DTAA);
  • Etapa 3 – elaborarea documentației preliminare studiului de fezabilitate și întocmirea documentelor necesare avizării în CTE* care să conțină scenariile/opțiunile tehnico-economice (părți scrise și desenate);
  • Etapa 4 – elaborarea documentației privind studiul de fezabilitate.
 
Despre Art Colosseum SRL

Compania a fost înființată în 2006 și are sediul în Constanța pe strada Calafatului nr.64.

În anul fiscal 2021 a raportat o cifră de afaceri de 193.038 lei și un profit de 14.800 lei la o cifră medie de 2 angajați.
 
Obiectul de activitate sunt activitățile de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Potrivit www.confidas.ro, asociați sunt: Raluca Mihaela Bejenaru și Mihaela Lăcustă iar potrivit aceleiași surse, administratorii societății Raluca Mihaela Bejenaru și Nicoleta Părăianu.

Compania a încheiat 4 contracte din achiziții publice în valoare de 155.088,48 lei.

De la Primăria Constanța a mai câștigat în 2019 un contract de elaborare expertiză tehnică pentru imobilele de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente de pe Badea Cârțan, un contract de 43.950 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Blocul cu cinci etaje, de pe strada Primăverii, din Constanța, revine în atenția judecătorilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii