Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creşă nouă la Poarta Albă! Care este valoarea investiţiei (document)

ro

17 Jul, 2019 00:00 2235 Marime text
Primăria din localitatea Poarta Albă a atribuit un contract în urma unei licitaţii atribuite pentru achiziţia serviciului de proiectare şi execuţie pentru obiectivul „înfiinţare creşă de stat în comuna Poarta Albă”.

Atribuirea a avut loc la data de 9 iulie 2019. Valoarea totală a contractului este de 2.784.865,89 lei. Firma câştigătoare este Antrepriza Construcţii Edilitare. În aceste costuri sunt incluse: servicii de proiectare, asitenţă tehnică din partea proiectantului, amenajarea terenului şi amenajări pentru protecţia mediului şi aducerea la starea iniţială, asigurarea utilităţilor, lucrări de construcţii, organizare de şantier.
Antrepriza Construcţii Edilitare SRL a luat fiinţă în anul 2015, având sediul social în Bucureşti, Sector 6, pe bulevardul Iuliu Maniu.
Capitalul social este de 220 de lei, cu un număr de 22 de părţi, cu o valoare de 10 lei pentru fiecare parte socială. Asociat unic şi administrator în firmă este Cristian Stănescu.

Activitatea principală a societăţii constă în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
În 2018, societatea avea o cifră de afaceri de 394.671 lei, cu un singur salariat şi cu un profit de 244.931 lei.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii