Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corsa Construct din Cernavodă reabilitează termic școala Dimitrie Cantemir din municipiul Constanța

ro

10 Jun, 2021 00:00 2740 Marime text
⦁    Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului școlii Dimitrie Cantemir din Constanța
⦁    Potrivit contractului, valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 4.038.834.51 lei
⦁    Compania câștigătoare este Corsa Construct SRL cu sediul social în Cernavodă, administrată de Constantin Marinciu
⦁    În 2018, compania din Cernavodă a fost subcontractor pentru SC Acteon Invest SA în cadrul licitației pentru reabilitarea Templului Israelit din Constanţa

Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului școlii gimnaziale nr. 38, Dimitrie Cantemir, Constanța” COD SMIS 124053.

Potrivit contractului, care poate fi studiat în secțiunea "documente", valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 4.038.834.51 lei.

Compania câștigătoare este Corsa Construct SRL cu sediul social în Cernavodă, administrată de Constantin Marinciu.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni de la data emiterii primului ordin de începere a lucrărilor de execuție.

Contractul va fi derualt cu subcontractorii  -  SC Electroship SRL și SC Digital Tehno PLUS SRL.

Vă reamintim, în 2018, compania din Cernavodă a fost subcontractor pentru SC Acteon Invest SA (Braşov), cu subcontractanţii în cadrul licitației pentru reabilitarea Templului Israelit din Constanţa.

Indicatorii financiari pentru 2020 ai societății Corsa Construct SRL arată astfel: 25 angajați la o cifră de afaceri de 3.952.875 lei și un profit de 777.531 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii