Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, în proiectul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

28 Sep, 2023 10:34 1654 Marime text
  • În proiectul „Învățăm să fim campioni. Școala, primul pas spre performanță“, pe care îl desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Farul Constanța, campioana României, are o vizită și astăzi, 28 septembrie 2023.

În proiectul „Învățăm să fim campioni. Școala, primul pas spre performanță“, pe care îl desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Farul Constanța, campioana României, a avut o vizită și astăzi, 28 septembrie 2023.

Aceasta este a doua acțiune de la startul anului școlar 2023/2024, iar „marinarii“ au fost prezenți la Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ din Constanța.

Ca de obicei, au participat sportivi de la echipa de seniori și din Academia Hagi, dar și de la echipa de fete, din prima ligă, alături de alți reprezenți ai clubului.   

De la echipa de seniori a Farului au participat jucătorii Rivaldinho și Queiros, de la Academia Hagi a fost prezent Mateo Tameș, iar de echipa de fete - Mirela Pop-Ganea. Au mai participat Costin Mega, director de marketing, Alex Mățel, team manager, Sorin Teodoreanu, ofițer de presă și gloria faristă Ion Constantinescu.

Copiii au primit Farul cu mult entuziasm. Oaspeții au oferit în dar un tricou înrămat, cu semnăturile jucătorilor și a lui Gheorghe Hagi, iar la final școlarii au primit autografe de la cei prezenți și s-au fotografiat cu ei. 

„Marinarii“, alături de inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ din Constanța, la Școala Gimnazială nr. 22 „I. C. Brătianu“, la Școala Gimnazială „Petre Ispirescu“, la Școala Gimnazială nr. 1 din Lumina, la Schoool of London Constanța, la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“, la Școala Gimnazială nr. 8 și la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“ din Constanța.







Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
UPDATE: Farul Constanța continuă proiectul „Învățăm să fim campioni“. Vizită la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii