Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:29 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul privind curăţenia în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2, adjudecat de Iridex Group Salubrizare SRL (document)

ro

30 Jun, 2017 00:00 2104 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a anunţat pe SEAP cine a câştigat contractul „Ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare din cele 23 de parcări de pe Autostrada A2“.
 
Contractul, în valoare de 572.687,58 de lei, a revenit societăţii Iridex Group Salubrizare SRL. Acesta a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, din cauza situaţiei de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă.

Iridex Group Salubrizare SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 12.560.260 de lei, integral vărsat, este compus din 1.256.026 de părţi sociale. Asociaţi persoane juridice sunt SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu sediul în Ploieşti, care deţine 14,506% din capitalul social, şi Iridex Group Import-Export SRL, cu sediul în Ploieşti, care deţine 70,554% din capitalul social. Asociat persoană fizică este Olga Anghel, născută pe 14.01.1948, în Bucureşti, cu 14,94% din capitalul social. Administrator şi director general este Dan-Tiberiu Anghel. Iridex Group Salubrizare SRL se ocupă de colectarea deşeurilor nepericuloase.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro. 
 
Citeşte şi:
 
Primăria Constanţa, contract pentru nivelarea deşeurilor inerte (document)
 
Lucrările de pregătire a plajelor pentru sezonul estival 2017, atribuite unei firme din Bucureşti (document)
 
Cine se va ocupa de curăţenia din municipiul Medgidia
 
Iridex Group Salubrizare SRL face ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2 (document)
 
Iridex Group Salubrizare SRL se va ocupa de depozitarea deșeurilor de la Techirghiol (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii