Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:52 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, contract pentru nivelarea deşeurilor inerte (document)

ro

20 May, 2017 18:19 2676 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Primăria Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „Serviciul de nivelare a depunerilor din rampă pentru deşeuri inerte din municipiul Constanţa”.
 
Obiectul serviciului îl constituie „nivelarea deşeurilor inerte, aşa cum sunt definite de standardul român SR 13350/1996 (de tipul: moloz, betoane, tencuieli, ceramică, pavaje, resturi de piatră, pământ, decapări asfaltice etc.) rezultate din activităţile de construcţii şi demolări de pe teritoriul municipiului Constanţa, care sunt depuse în rampă pentru deşeuri inerte, amplasată în Portul Constanţa - zona Poarta 9. Nivelarea depunerilor se va face de către Prestator cu un buldozer pe tractor pe senile, având puterea mecanică a motorului de minim 81C.P. şi de maxim 180 C.P.”, se precizează în documentul publicat pe licitatiapublica.ro.
 
A fost primită şi admisă o singură ofertă, fiind declarat câştigător Iridex Group Salubrizare SRL, pentru suma de 881811.94 RON, fără TVA.
 
Cu sediul în satul Schitu, comuna Costineşti, firma are un capital social subscris de 12.560.260 de lei, integral vărsat. Este controlată de asociaţii persoane juridice SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu 14,506% din capitalul social, şi Iridex Group Import-Export SRL, cu 70,554% din capitalul social, precum şi asociatul persoană fizică Olga Anghel, născută în Bucureşti, care deţine 14,94% din capitalul social, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 20 mai 2017. Administratorul societăţii este Dan-Tiberiu Anghel.  
 
 
 
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii