Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare SRL se va ocupa de depozitarea deșeurilor de la Techirghiol (document)

ro

22 Sep, 2016 15:02 6675 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria din Techirghiol a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract de depozitare deșeuri. Procedura de achiziție publică a fost adjudecată de Iridex Group Salubrizare SRL, cu sediul social în satul Schitu din județul Constanța.
 
Valorea totală a contractului este de 64.232 de lei. Inițial, Primăria Techirghiol estima valoarea serviciilor la 91.874.7 lei.
 
Potrivit anunțului de atribuire publicat pe e-licitație.ro, contractul de prestare implică achiziționarea unor servicii de depozitare deșeuri după cum urmează: 
 
- până la 31.12.2016: 1.120 tone de gunoi - estimat a se colecta de pe raza Orașului Techirghiol; gunoi ce trebuie depozitat în conformitate cu legislația specifică în ceea ce privește protecția mediului, securitatea muncii, transportul rutier și sistemul integrat al deșeurilor în județul Constanța.

- pentru perioada ianuarie-aprilie 2017: 482 tone de gunoi - estimat a se colecta de pe raza Orașului Techirghiol; gunoi ce trebuie depozitat în conformitate cu legislația specifică în ceea ce privește protecția mediului, securitatea muncii, transportul rutier și sistemul integrat al deșeurilor în județul Constanța, suplimentare ce se va realiza în conformitate cu art.165 din HG nr.395/2016, pentru primele 4 luni din 2017.
 
Contractul se poate prelungi în 2017 pe o durată de patru luni, pentru suma suplimentară de 27.642,70 lei fără TVA.
 
Criteriul de atribuire a licitației a fost cel mai bun raport calitate-preț. Totuși, singurul ofertant a fost Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Iridex Group Salubrizare SRL s-a constituit în anul 2008 și are sediul social în satul Schitu, comuna Costinești. Societatea apare ca având un capital social de 12.560.260 lei, integral vărsat, divizat în 1256026 de părți sociale a câte 10 lei.
 
Conform Registrului Comerțului, firma mamă este Iridex Group Import Export SRL, fondată în 1991, cu sediul în Capitală.
 
SC Servicii Salubritate București SA apare ca asociat persoană juridică în cadrul Iridex Group SRL, cu un aport de capital de 1.822.000 lei și o cotă de participare de aproximativ 14%. Tot ca asociat persoană juridică apare și Iridex Group Import Export SRL, cu 70% cotă de participare și un aport de capital de 8.861.820 lei.
 
Iridex Group Salubrizare SRL are un asociat persoană fizică, pe Olga Anghel, născută în 1948, în București. Ea deține aproape 15% din cota de participare în firmă, cu un aport de capital de 1.876.440 lei. Olga Anghel mai apare la Registrul Comerțului și ca asociat în firma Sun Turism Marea Neagră SRL, cu sediul tot în București. 
 
Administratorului Iridex Group Salubrizare SRL este Dan Tiberiu Anghel, născut în 1977, în București, împuternicit pentru un mandat de patru ani, care expiră în 2020.
 
Firma Iridex Group Salubrizare SRL are ca activitate principală Colectarea de deșeuri nepericuloase.
 
Firma mai are contracte de salubrizare și cu alte primării din județul Constanța, precum Primăria de la Negru Vodă.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației pentru contractul de salubrizare de la Techirghiol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii