Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Primăria Tulcea și o firmă din județul Galați. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2022 08:54 2462 Marime text
Primăria Municipiului Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare  servicii de formare profesionala pentru proiectul "Re Start Neptun - Dezvoltare locala integrata", Cod SMIS 125671, POCU/400/4/2/125671
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „SERVICII DE FORMARE PROFESIONALĂ pentru proiectul ”Re Start Neptun - Dezvoltare locală integrată”, Cod SMIS 125671, POCU/400/4/2/125671“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor  pentru Primăria Tulcea este   CENTRUL DE CONSULTANTA SI STUDII EUROPENE S.R.L.
 
Atribuirea a avut loc în data de 18.02.2022.   

 
Descrierea contractului
 
Obiectivul general la care contribuie realizarea serviciilor de formare profesională este de a asigura implementarea proiectului ”Re Start Neptun – Dezvoltare locală integrată”, cod SMIS 125671, conform cererii de finanțare și prevederilor contractuale, cu respectarea duratei contractuale, încadrarea în buget, realizarea activităților proiectului, realizarea rezultatelor și indicatorilor acestuia.


Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin beneficiarilor proiectului, respectiv 126 persoane aparținând grupului țintă din comunitatea marginalizată vizată de proiect, în vederea identificării situației în care aceștia se află, a nevoilor acestora, precum și a intereselor profesionale și ulterior, de a asigura suport în optimizarea comportamentului și acțiunilor beneficiarilor în scopul integrării/reintegrării profesionale, pentru păstrarea locului de muncă sau pentru ascensiune profesională, pentru determinarea de a deveni mai activi pe piața forței de muncă, valorificarea propriei persoane, identificarea propriilor valori și interese, creșterea calității vieții, scăderea gradului de șomaj, dobândirea de competențe antreprenoriale, devenind persoane active și ocupate, participarea la formare profesională continuă.
 

Contractarea serviciilor de formare profesională este determinată de necesitatea creșterii și diversificării competențelor profesionale ale persoanelor din comunitatea marginalizată implicată în proiect.
 

Obiectivele specifice avute în vedere sunt următoarele:

• Organizarea unor cursuri adecvate nevoilor de formare ale grupului țintă;
• Asigurarea unor programe de formare care să contribuie la dezvoltarea competențelor profesionale și personale ale beneficiarilor acestor cursuri;
• Evaluarea, prin probe teoretice și practice, a competențelor profesionale dobândite în urma absolvirii cursurilor de formare profesională, validarea și cerificarea acestor competențe.
 

În acest scop, achizitorul intenționează să atribuie un contract de prestări servicii prin care să se asigure efectuarea de cursuri de formare profesională nivel 2 sau nivel 3, conform nevoilor personale identificate, pentru cele 126 persoane aparținând grupului țintă care au desfășurat anterior activități de informare, orientare și consiliere profesională. Fiecare absolvent al acestor cursuri va obține, la finalizarea cursurilor, un certificat de calificare cu recunoaștere națională, emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, respectiv Ministerul Educației și Cerecetării, conform OG 128/2000.
 

Durata fiecărei categorii de curs este:

a) Pentru cursurile de calificare nivel 2: 360 ore - din care minim 120 de ore de teorie;
b) Pentru cursurile de calificare nivel 3: 720 ore - din care minim 240 de ore de teorie.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 207000 RON


 
Despre firma câștigătoare- CENTRUL DE CONSULTANTA SI STUDII EUROPENE S.R.L.

Potrivit Confidas.ro., CENTRUL DE CONSULTANTA SI STUDII EUROPENE S.R.L. este o firmă înființată în anul 2005. Societatea are sediul în Galați.

Activitatea principală a firmei este reprezentată de „ Alte forme de învăţământ n.c.a.“. Anca Iulia Lupu  este asociat unic în cadrul firmei. Ea este și asociat în cadrul companiei AXISTAL BIZ SRL.

Compania CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ŞI STUDII EUROPENE SRL a încheiat 438 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.469.315,24 lei. În anul 2020, cu 20 salariați, firma a avut un profit net de 717.546 și o cifră de afaceri netă de 3.905.987 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 



Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii