Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat de Garda de Coastă cu societatea Midmar Star SRL. Ce serviciu a fost cumpărat (document)

ro

05 Jul, 2019 00:00 1761 Marime text
Garda de Coastă a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia serviciului de agenturare nave. Atribuirea s-a făcut la data de 18 iunie 2019. Obiectul contractului constă în agenturarea navelor aparţinând Poliţiei de Frontieră Române pe durata deplasării şi desfăşurării misiunilor internaţionale. Valoarea finală a contractului nu apare în documentul de atribuire. Firma câştigătoare este Midmar Star SRL.
 
Societatea Midmar Star SRL a luat fiinţă în anul 2008, având sediul social în localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, iar asociat unic şi administrator este Steluţa Bercea. Domeniul principal al societăţii: „activităţi de servicii anexe transportului pe apă”. Pentru anul 2018, firma a raportat 10 angajaţi, o cifră de afaceri de 2.590.711 lei, profitul fiind de 1.516.761 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii