Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:56 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract important semnat de CJ Tulcea pentru furnizarea de echipamente în cadrul unui proiect comun România-Ucraina (DOCUMENT)

ro

09 Jul, 2022 00:00 917 Marime text
  • Valoarea finală a achiziției este de 433.033,59 lei
 
Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea echipamentelor medicale și dotărilor, în cadrul proiectului „Infrastructura de sănătatea transfrontalieră”, Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.
 
Atribuirea a avut loc pe 5 iulie 2022, iar rezultatul final a fost afișat pe 8 iulie 2022. Sunt două loturi scoase la licitație, dintre care unul atribuit:
  1. LOT 1: furnizare mobilier medical, în cadrul proiectului: Infrastructura de sănătate transfrontaliera”, Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020
  2. LOT 2: furnizare aparat de anestezie, în cadrul proiectului: Infrastructura de sănătate transfrontalieră”, Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020
Valoarea finală a achiziției este de 433.033,59 lei. Vizează doar primul lot, cel de-al doilealot fiind încă în procedură, urmând să fie încheiată licitația la final de lună.
 
Revenind la primul lot, firma câștigătoare este Tehnoplus Medical SRL. Amintim că în 2021, firma în cauză a semnat un contract cu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, la aproximativ 2 luni după devastatorul incendiu din secția ATI a unității medicale. societatea a furnizat debimetru pentru două surse de oxigen, valoarea contractului fiind de peste 100.000 lei.
 
Cel mai semnificativ contract semnat a fost cu Institutul de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, în 2019, cu o valoare de 38,4 milioane lei.
 
Amintim, de altfel, și contractul semnat de Tehnoplus Medical cu CJ Tulcea, în 2018, pentru suma de 6.597.531,89 lei. Obiectul contractului: „Contractul de servicii de proiectare si executie in vederea realizarii proiectului „Reabilitare si Modernizare Statie Centrala de Sterilizare si Sala de Operatie Ortopedie-Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea” va cuprinde activitatile:1.Lista activitati de proiectare:-Elaboarare Proiect Tehnic si Detalii de Executie-Elaborare DTAC Documentatie tehnica pentru obtinrea autorizatiei de construire-Asistenta Tehnica pe durata realizarii proiectului Total din care:-Asistenta tehnica efectiva la realizarea proiectului-Participare la Faze Determinante-Participare la receptionarea lucrarilor-Elaborare referate proiectanti de specialitate la terminarea lucrarilor si participarea la receptia la terminarea lucrarilor2.Lista activitati executie si furnizare echipamente si utilaje tehnico-medicale-Lucrari de Arhitectura-Lucrari de instalatii sanitare-Lucrari de instalatii electrice – Curenti tari si curenti slabi-Lucrari de instalatii pentru alimentare cu gaze medicale-Lucrari de instalatii termice, ventilare si conditionare aer-Echipamente si utilaje tehnico-medicale-Elaborare proiect de organizare de santier-Eliberare proiect post executie si intocmire a cartii tehnice a constructiei.Cele mai importante echipamente si utilaje tehnico medicale care fac obiectul acestui contract si care necesita lucrari de instalare si conectare la retele sunt:- Sistem lampi de operatie LED cu camera video wireless inclusa in monitor 24 - Masa de operatie radiotransparenta cu actionare electromecanica si accesorii de ortopedie + extensii ortopedice- Aparat de anestezie cu monitor functii vitale inclus- Negatoscop- Turn artroscopie + instrumentar adiacent (pense + shaver)- Aparat mobile radiologie dotate PAX+RICS- Sistem telemedicina sala operatie ortopedie- Sterilizator cu abur de capacitate mare- Sterilizator cu abur de capacitate mica cu program de lichide- Sterilizator cu plasma- Sterilizator cu aer cald de capacitate mare- Sterilizator cu aer cald de capacitate medie- Sistem pentru detectia proteinelor prin fluorescenta- Lavoar inox pentru spalarea instrumentarului medical- Masina de spalat instrumentar si accesorii de anestezie- Masina de spalat instrumentar si saboti chirurgicali- Masina de spalat instrumentar si instrumente MIS- Masina de spalat instrumentar si containere instrumentar- Statie de lucru pentru impachetarea instrumentarului- Sistem trasabilitate- Statie tratare apa.Valoarea cheltuielilor diverse si neprevazute, conform devizului proiectantului este de 0 (zero) lei”.
 
Din anul 2017, compania câștigătoare a semnat până în 30 de contracte cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea, însă sumele cuprintre între 170 și 18.000 lei.
 

Tehnoplus Medical SRL, în datele Recom

 
Tehnoplus Medical a fost înființată în 1993 și are sediul în București, Sectorul 3, strada Odobești, nr. 1.
 
Obiectul de activitate este reprezentat de „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice“, asociat unic este Virginia Schnaider, iar administrator este Bianca Dobre Florea.

  
În 2019, au fost 27 de angajați, profitul a fost 11.420.587 de lei, iar cifra de afaceri a fost 56.166.423 de lei.

 
În 2020, au fost 21 de angajați, profitul a fost 26.574.743 de lei, iar cifra de afaceri a fost 108.187.223 de lei.
 
În 2021, au fost 20 de angajați raportați, cu un profit de 7.220.093 lei, cu o cifră de afaceri de 50.375.893 lei.
 

Compania Tehnoplus Medical SRL a încheiat 11154 contracte de achiziții publice in valoare totală de 327.282.537,98 lei.
 
 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Investiție de peste un milion de euro la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Ce companii primesc banii (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii