Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de un milion de lei cu ABADL Cine supervizează reabilitarea litoralului de la Mamaia la Eforie

ro

15 Jul, 2013 00:00 6933 Marime text
Asistenţa tehnică pentru managementul proiectului şi supervizarea lucrărilor pentru proiectul „Protecţia şi reabilitarea părţii sudice a litoralului românesc al Mării Negre în zona Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud, Eforie Nord” fac obiectul unui contract atribuit în urma unei licitaţii publice asocierii dintre Romair Consulting SRL şi MGGP SA. Valoarea contractului se ridică la suma de 9.678.634 lei, iar autoritatea contractantă este Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Potrivit anunţului de atribuire, contractul presupune servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică şi servicii de testare şi analiză tehnică, în Constanţa şi Eforie Nord. Clasificarea CPV prevede servicii de asistenţă tehnică, servicii de supraveghere a lucrărilor, servicii de publicitate şi servicii generale de consultanţă în management.
În ceea ce priveşte firmele care şi-au adjudecat contractul, Registrul Comerţului indică pentru SC Romair Consulting SRL un singur asociat, în persoana lui Gheorghe Boeru. La sfârşitul anului 2011, firma era înregistrată cu o cifră de afaceri de 33.733.557 lei şi 167 de salariaţi.

Cunoscutul om de afaceri Gheorghe Boeru mai figurează în prezent, la Registrul Comerţului, ca făcând parte şi din SC Cedru Consulting SRL, SC Romair Energy SRL şi SC Vinul Boerului SRL.
În Constanţa, firma Romair Consulting este cunoscută încă din 2005, când a găsit banca la care Consiliul Judeţean Constanţa s-a îndatorat pe 20 de ani pentru finalizarea Pavilionului Expoziţional. Pentru contractul de consultanţă de atunci, administraţia judeţeană, condusă de Nicuşor Constantinescu, a plătit 2,6 milioane lei.
Anul trecut, aceeaşi firmă a lui Gheorghe Boeru a mai câştigat un contract cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în valoare de 11.025.000 lei, pentru servicii de elaborare „Hărţi de hazard la inundaţii şi planul pentru prevenirea, protecţia şi diminuarea efectelor inundaţiilor în spaţiul hidrografic Dobrogea - Litoral”.
În ceea ce priveşte cea de-a doua firmă, MGGP SA Tarnow Polonia Sucursala Bucureşti, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu o persoană împuternicită, Pawel Lipski, reprezentant şi director, cetăţean polonez.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii