Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste jumătate de milion de lei O firmă din Constanța va furniza Spitalului Măcin, județul Tulcea, două ascensoare (DOCUMENTE)

ro

20 Mar, 2024 17:00 618 Marime text
  • Spitalul Orășenesc Măcin, județul Tulcea a cumpărat două ascensoare: unul pentru pacienți pe targă/cărucior și unul pentru personalul medical și vizitatori de la societatea B Ascensorul Tehnic SRL.
  • Societatea B Ascensorul Tehnic SRL a fost înființată în anul 2022 și este controlată de Iuliana Gogioiu.
  • Valoarea contractului atribuit pe 19 martie 2024 este de 549.000 lei.
 
Spitalul Orășenesc Măcin a atribuit, potrivit SEAP, contractul “Achiziție ascensor pentru pacienți pe targă/cărucior și unul pentru personalul medical și vizitatori” societății B Ascensorul Tehnic SRL.
 
Valoarea contractului atribuit pe 19 martie 2024 este de 549.000 lei. Mecanismele de plată în cadrul contractului, alocarea riscurilor în cadrul acestuia, măsuri de gestionare a acestora, stabilirea penalităţilor pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a obligaţiilor contractuale - plată de către autoritatea contractantă pentru produsele livrate, de asemenea pentru serviciile prestate și evidențiate de documente justificative, elaborate de furnizor și aprobate de reprezentanții Autorității Contractante se va realiza de către Spitalul Măcin, Tulcea. Se va încheia contractul pentru o perioada de 12 luni.
 

Despre B Ascensorul Tehnic SRL

 
Cu sediul pe strada Brest, nr. 39 din Constanța, firma B Ascensorul Tehnic SRL se ocupă de lucrări de instalații pentru construcții. Iuliana Gogioiu este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Iuliana Gogioiu mai este asociat în RSVTI Elevator SRL.
 
B Ascensorul Tehnic SRL a obținut, prin achiziție directă, 89 de contracte de la autorități publice. Printre acestea se numără: Institutul Regional de Oncologie Iași, Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ Tulcea,  Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, Spitalul Orășenesc Lipova, Academia Română Filiala Iași, Spitalul Clinic Judetean de Urgență Cluj și altele. Toate achiziile se referă la Servicii de întreținere a ascensoarelor.
 
Nu în ultimul rând, firma controlată de Iuliana Gogioiu a obținut, prin negociere directă, 14 contracte de la autorități publice din Constanța. Printre aceste se numără: Grădinița cu Program Prelungit Azur, Primăria Năvodari, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Consiliul Județean Constanța.
 
În anul fiscal 2022, societatea, cu 12 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 7.402.410 lei și un profit de 151.672 lei.
 
De asemenea, în anul fiscal 2023, B Ascensorul Tehnic SRL, cu 13 salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 6.691.846 lei și un profit de 630.014 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți vizualiza și lista contractelor obținute de firmă de autorități publice locale din Constanța.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor adjudecate de firmă, prin negociere directă, de la autorități publice locale din Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Încep investițiile în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Printre primele achiziții – ascensor nou, de aproape 50.000 de euro. Cine îl proiectează și livrează (document)

Cumpărări directe Constanța: Decolmat Instal SRL, cu un singur salariat în 2022, va repara conductele de apă din comuna Poarta Albă (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe: Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii