Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2023 16:11 839 Marime text
  • Ofertant câștigător este firma Groupama Asigurări SA.

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de asigurări medicale private pentru personalul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.


Ofertant câștigător este firma Groupama Asigurări SA, contractul, în valoare de 1.391.946 lei, având data de 29 septembrie 2023.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de achiziţia de servicii de asigurări medicale private pentru personalul companiei, inclusiv pentru personalul din sistemul de conducere și, după caz, pentru coasigurații (dependenții) acestora, în cazul în care se optează pentru asigurarea acestora, în conformitate cu prevederile Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, a Normelor metodologice privind asigurările voluntare de sănătate aprobate prin Ordinul nr. 1/ 22 februarie 2007 emis de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, ale Codului Fiscal şi ale Contractului Colectiv de Muncă aplicabil.


Achiziția are în vedere următoarele servicii medicale:

- Servicii medicale de specialitate clinică și paraclinică, tratamente, investigații, imagistică, analize medicale, servicii medicale de prevenire şi monitorizare, cu / fără recomandare medicală, la solicitarea asiguratului;
- Servicii spitalicești pentru afecțiuni acute, cronice, accidente şi boli grave;
- Servicii de medicină dentară de urgență;
- Servicii medicale suplimentar acordate, servicii adiacente, conform cerințelor caietului de sarcini.

Despre Groupama Asigurări SA


Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 20 octombrie 2023, firma Groupama Asigurări SA a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate la Recom este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.


Pachetul de acțiuni al Groupama Asigurări SA este deținut de Groupama Holding Filiales et Participations SA (99,999993%) și Groupama Investissements SAS (0,000007%), ambele - societăți franceze.


În 2020, Groupama Asigurări SA a avut numărul mediu de salariați de 1.365.


Platforma termene.ro informează că Groupama Asigurări SA are peste 6.300 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 19.10.2023).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA achiziționează servicii de mentenanță (DOCUMENT)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii