Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de Autoritatea Navală Română societăţii Smart Mind Solutions din Bucureşti. Ce valoare are. Detalii (document)

ro

26 Jul, 2019 00:00 2650 Marime text

Autoritatea Navală Română a atribuit societăţii Smart Mind Solutions SRL din Bucureşti un contract în valoare de 22.215,19 euro. Este vorba despre contractul „Servicii de consultanţă în managementul de proiect - Siguranţa transportului naval pe sectorul comun româno-bulgar al Dunării prin îmbunătăţirea răspunsului în cazul situaţiilor de urgenţă cu ajutorul cooperării transfrontaliere“.
 
Proiectul este finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria 2014-2020, fiind realizat de Autoritatea Navală Română (ANR) în calitate de partener de proiect 2, în parteneriat cu Administraţia Maritimă din Bulgaria (Bulgarian Executive Agency „Maritime Administration”) în calitate de partener de proiect 1 şi totodată lider de proiect. Obiectivul general al contractului constă în îmbunătăţirea siguranţei navigaţiei pe fluviul Dunărea pe întreaga lungime ce se întinde între România şi Bulgaria.
 
Obiectivele specifice constau în următoarele: elaborarea unui studiu preliminar şi colectare de date; elaborarea de specificaţii tehnice comune pentru instrumentul IT-DTSGIS (Danube Transport Safety Geographical Information System); înfiinţarea Centrului de intervenţie pentru situaţii de urgenţă în România; furnizarea şi integrarea sistemului DTSGIS; furnizarea de echipamente hardware pentru centrele de urgenţă din România; furnizarea de nave multifuncţionale în România; elaborarea unui plan de acţiune în caz de urgenţă; îmbunătăţirea comunicării şi coordonarea activităţilor în regiunea transfrontalieră pentru a asigura creşterea siguranţei navigaţiei pe Dunăre.
 

Responsabili de atribuirea achiziţiei

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt următoarele: Mezei Alexandru - director general, Chioibas Nicolae - director general adjunct, Zanfir Laurenţiu - director Direcţia Inspecţii Siguranţă şi Securitate Navală,  Călintaru Cristina - director Direcţia Economică, Bălan Gabriel - şef Birou IT, Muşat Raluca Alina - şef Serviciu Investiţii Achiziţii Publice,  Artenie Tatiana - Serviciul Investiţii Achiziţii Publice, Nuţu Felicia - şef Serviciu Financiar - Contabilitate, Bugete Tarife, Ursache Gilda-Veronica - şef Birou Contabilitate, Vasilescu Naiden Gabriela-Andreea - şef Birou Juridic şi Contencios.
 
Smart Mind Solutions SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2011, societatea are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Constantin Bogdan-Constantin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 207.900 de lei şi un profit de 53.801 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de 192.454 de lei şi un profit de 19.774 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 612.369 de lei şi un profit de 345.974 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii