Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:16 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local - contract de servicii poștale de distribuire a corespondenței (DOCUMENT)

ro

03 Dec, 2021 00:00 2263 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța. 
  • O societate din Ilfov este câștigătoarea contractului. 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a încheiat un contract de servicii poștale de corespondență-curentă cu o societate din județul Ilfov.
 
Contractul a fost atribuit la data de 24.11.2021. Tipul procedurii este: norme proprii, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Pink Post Solutions S.R.L. este societatea câștigătoare a acestui contract. Aceasta a fost înființată în anul 2011 și are sediul în județul Ilfov.
 
Obiectul de activitate principal constă în alte activităţi poştale şi de curier.
 
Potrivit Confidas.ro, associate sunt două societăți: Compania Intrapan Limited (societate străină, din Cipru) și Pink Post Office SRL.
 
Administratorul firmei câștigătoare este Petroiu Marius. Numele acestuia este ascociat și cu alte patru firme: Pink Express Delivery SRL, Total Post Infobox SRL, Auto Logistic Sales SRL, Total Post Mail Services SRL.
 
Potrivit aceleași surse, în anul 2020, firma înregistra o cifră de afaceri de 70,053.937 lei, un profit net de 910,682 lei și un număr mediu de 14 angajați.
 
Compania Pink Post Solutions S.R.L. a încheiat 149 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8,422.493.26 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Pixabay
 
Citește și:
 
Majorări pe linie! Totul despre taxele și impozitele pe care le vor plăti constănțenii în 2022 (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii