Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV achiziționează licențe sistem firewall de rețea (DOCUMENT)

ro

17 Dec, 2022 16:20 1382 Marime text

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare «Licențe sistem firewall de rețea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.


„Licente sistem firewall de rețea tip UTM Protection 3 pentru cele trei sedii, 3 ani, conform caiet de sarcini, sunt necesare pentru a asigura un serviciu de asistență al producătorului echipamentelor, deoarece fără aceste semnături și actualizări, nu se mai poate analiza traficul de internet din instituție, scăzând în același timp și securitatea traficului. De asemenea, acest abonament este necesar pentru menținerea semnăturilor de antivirus și a listei de programe și site-uri web necesare funcționării corecte a sistemului. Aceste licențe de tip UTM (Unified Threat Manager) Protection asigură într-un mod unitar protecția și funcționarea corectă a echipamentelor FortiGate care alcătuiesc sistemul firewall al rețelei de date CERONAV. Acest tip de licențe, achiziționate pentru o perioadă de 3 ani, trebuie să asigure în mod unitar și continuu protecția anti-malware, anti-spam, filtrarea la nivel de aplicație web sau video, constituind în acelși timp și o garanție de tip 24x7 pentru echipamentele pe care se instalează“, se arată pe e-licitatie.ro.

Contractul are data 2 decembrie a.c., valoarea – 222.266 lei, iar ofertant câștigător este SC Crucial Systems & Services SRL.
 

Despre Crucial Systems & Services SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 16 decembrie a.c., societatea Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“.

Conform Confidas.ro, în 2021 Crucial Systems & Services SRL a avut o cifră de afaceri de 19.248.703 lei, un profit net de 85.910 lei și 13 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 7.858.101 lei, un profit net de 10.550 lei și 14 angajați.


Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Bogdan - Mihăiță Moldoveanu (cu 50%) și Elena - Andreea Avrigeanu (cu 50%), primul având și calitatea de administrator.

Bogdan - Mihăiță Moldoveanu și Elena - Andreea Avrigeanu a mai apărut într-o firmă, Crucial Consulting SRL Constanța (radiată) - ca asociați (cu câte 30%).
Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat 867 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, mai figurând Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cu cine a bătut palma CERONAV pentru transport aerian? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii