Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. Rompetrol Downstream SRL furnizează motorină Euro 5 pentru CT BUS SA (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2023 15:16 1465 Marime text


CT BUS Constanța achiziționează carburanți – motorină euro 5 de la Rompetrol Downstream SRL.

Contractul are o valoare de 112.021.800 lei fără TVA și se derulează pe o perioadă de 48 de luni.
 
Despre Rompetrol Downstream

Rompetrol Downstream SRL este o firmă înființată în anul 2000, are sediul pe strada Piața Presei Libere nr. 3-5, sectorul 1, București și are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule, în magazine specializate.
 
În anul 2022, Rompetrol Downstream SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 16,572,205,378 lei, profit de 190,013,893 de lei și 438 de angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 35.35%, potrivit www.termene.ro.

Compania a încheiat 10.371 de contracte publice.

Valoarea lor depășește 4.1 miliarde de lei. Printre autoritățile contractante se numără: Academia de Studii Economice București, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați etc.
  
Asociații firmei sunt: Rompetrol Rafinare SA, cu sediul social în Năvodari, reprezentată legal de Felix Crudu Tesloveanu, în calitate de director general, şi de Ramona Galățeanu, în calitate de director economic, deţinând un număr de 75 328 755 părţi sociale, reprezentând 99,99% din capital, Oilfield Exploration Business Solutions SA, cu sediul în Bucureşti, reprezentată legal prin Kuan Alkeyev, în calitate de administrator unic, şi Gabriel Manole, director economic, şi KMG International N.V., cu sediul în Olanda, reprezentată legal prin Alexey Golovin, în calitate de împuternicit al directorului executiv.   

Administratorii Rompetrol Downstream SRL sunt: Zhanibek Nugertayev (el este și director), Cătălin Dumitru, Arlan Shabdarbayev, Claudiu-Mihai Contanu și Askar Abilov.
 
Potrivit deciziei AGA, asociaţi au decis demisia din funcţia de Administrator al Societăţii, începând cu data de 06.05.2023, a lui Laurenţiu-Madalin Coltanel.

În acest context, începând cu data 08.05.2023, este numit în funcţia de administrator al societăţii, Batyrzhan Tergeussizov, cetăţean al Republicii Kazahstan, pentru un mandat cuprins între 08.05.2023 – 09.09.2024. 
  
Cătălin Dumitru mai figurează ca administrator și în Rompetrol Gas SRL și Fondul de Investiții în Energie Kazak-Român SA. Claudiu-Mihai Contanu mai este administrator pentru EMM Delux Wash SRL, Midia Marine Terminal SRL, Rom Oil SRL și Rompetrol Gas SRL. Askar Abilov este, de asemenea, administrator pentru Rompetrol Rafinare SA.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DGAS Constanța cumpără bonuri de combustibil de la Rompetrol Downstream. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii