Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de verificare a documentației pentru reabilitarea Muzeului de Istorie

ro

25 Mar, 2021 00:00 2757 Marime text
  • Valoarea estimată a contractului, ce va fi atribuit prin cumpărare directă, este de 60.000 de lei, sumă ce echivalează cu 12.273,4525 de euro.
  • Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 29 martie 2021, ora 12.00.
Consiliul Județean Constanța pune la bătaie circa 12.000 de euro pentru a cumpăra servicii de verificare a documentației tehnico-economice pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
 
Informația a fost publicată recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, denumirea contractului este reprezentată de „Servicii de verificare tehnică a documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții «Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța»“.
 
Valoarea estimată a contractului, ce va fi atribuit prin cumpărare directă, este de 60.000 de lei, sumă ce echivalează cu 12.273,4525 de euro, la un curs de 4,8886 de lei pentru un euro stabilit de Banca Națională a României pentru data de 24 martie 2021 și valabil până astăzi, la ora 13.00.
 
Conform sursei citate, contractul presupune și „verificarea modificărilor de soluții tehnice pe parcursul execuției lucrărilor în vederea implementării cu succes a acestuia, din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate și siguranță, și în conformitate cu legislația, standardele și reglementările tehnice, profesionale și de calitate în vigoare, cu cerințele din Specificațiile tehnice, precum și a celorlalte anexe ale Contractului“.
 
Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 29 martie 2021, ora 12.00.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această achiziție.
 
Citește și:

Muzeul de Istorie Constanța, licitație pentru serviciile de întreținere a camerelor video și a alarmelor de incendiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii