Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:20 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consal Trade SRL se va ocupa de înlocuirea traverselor de cale ferată pe ruta Constanţa – Mangalia (document)

ro

15 Nov, 2016 18:33 2104 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA prin Sucursala Regionala CF Constanţa a atribuit contractul pentru reparaţii linii CF în curbe şi înlocuirea traverselor din lemn cu traverse din beton armat pe linia CF 813 Constanţa – Mangalia.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 1.067.698,18 lei, iar atribuirea s-a făcut prin licitaţie deschisă societăţii comerciale Consal Trade SRL cu sediul social în judeţul Giurgiu.
  
Societatea Consal Trade SRL avea sediul în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 52. Între timp, în 2015, firma şi-a schimbat sediul în municipiul Giurgiu, strada Vasile Alecsandri nr. 11, judeţul Giurgiu. Din datele prezentate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în 1995. Capitalul social al firmei este de 381.000 de lei. Asociatul persoană juridică al firmei Consal Trade este Hermosiocco Trading Limited, cu sediul în Cipru. La Registrul Comerţului, este înregistrată ca administrator Marcela Mohanu. Firma are ca obiect de activitate Lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subteran, dar şi  Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale                                                                                                                                         

 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii