Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:32 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consal Trade SRL se ocupă de cu înlocuirea traverselor necorespunzătoare din zona SRCF Constanța (document)

ro

27 Sep, 2017 22:47 1089 Marime text
Compania Națonală de Căi Ferate "CFR" – SA a atribuit recent un contract de lucrări de construcții de căi ferate. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede efectuarea de lucrări de reparație CF cu înlocuirea traverselor necorespunzătoare - 2 loturi - SRCF Constanța. Acestea vor fi executate astfel:
 
Lot 1 – Stația Constanța Port Zona B;
Lot 2- MAN Corbu, Constanța Port Mol V, Palas, Agigea Nord
 
Conform contractului, se prevede readucerea și menținerea căii în toleranțele impuse de instrucțiile de serviciu, în vederea desfăsurării circulației trenurilor cu viteza proiectată și în condiții de siguranță a trenurilor, conform specificațiilor din caietul de sarcini. Potrivit graficului de execuție a lucrărilor, acestea trebuie finalizate în maxim 5 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru fiecare lot.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. Pentru contract nr: 431: lucrări reparații linii CF înlocuire traverse lot 1 st.Constanta port zona B au fost primite 6 oferte, 5 au fost admisibile, iar câștigătoare a fost declarată societatea Consal Trade SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 1.022.303,01 lei fără TVA, iar cea finală a fost de 714.952,49 lei fără TVA.

Pentru contract nr: 430: lucrări reparații linii CF înlocuire traverse lot 2 MAN Corbu, Constanța Port Mol V, Palas, Agigea N au fost primite 4 oferte, toate admisibile, iar câștigătoare a fost declarată societatea Consal Trade SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 1.027.704,19 lei fără TVA, iar cea finală a fost de 735.598,06 lei fără TVA.
 
Despre Consal Trade SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului interogat la data de 26 septembrie 2017, societatea a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în municipiul Giurgiu, Strada Vasile Alecsandri nr. 11, județul Giurgiu.
 
Societatea are un capital social subscris de 381.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Hermosiocco Trading Limited cu sediul în Cipru.
 
Administratorul societății este Marcela Mohanu.
 
Domeniul de activitate principal îl reprezintă activităţi de luptă împotriva incendiilor şi de prevenire a acestora.
 
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 19.573.738 de lei, profit de 142.353 de lei și 206 salariați.
 
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii