Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:07 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consal Trade a prins un alt contract consistent cu APMC (document)

ro

27 Jul, 2015 23:07 3451 Marime text
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa va plăti peste patru milioane de lei pentru un “Dispozitiv de linii ferate industriale în zona Poarta 10 – Port Constanţa”. Câştigătorul contractului este SC Consal Trade SRL Constanţa, lider al asocierii SC CONSAL TRADE SRL Constanta - SC ELCOMEX IEA SA Cernavodă - SC VIO TOP SRL Bucureşti.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul de lucrări, proiectare şi execuţie, aferent acestei proceduri de achiziţie publică are ca obiecte o serie de prestări servicii care pot fi consultate vizionând secţiunea Documente.
 
Consal Trade este una dintre cele mai cunoscute firme care activează în Portul Constanţa, asigurând şi Serviciul privat de pompieri. Conform Registrului Comerţului, firma are un capital social de 381.000 de lei şi este controlată, 100%, de HERMOSIOCCO TRADING LIMITED Limassol, Cipru. Împuternicit al sucusalei din România este Cătălin Boghici, iar Marcela Mohanu este administrator. Ca domenii de activitate, Consal Trade se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale şi lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane. Conform portalului specializat vrajitorul.eu, pentru exerciţiul financiar 2014 firma a raportat o cifră de afaceri de 111 milioane de lei, peste 6,8 milioane profit, 222 de salariaţi, dar şi datorii totale de 34 de milioane de lei.                                                                                                                                      
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii