Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban Constanta cumpără borduri de aproape 2 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2023 14:07 1542 Marime text


Societatea Confort Urban SRL, cu sediul pe strada Vârful cu Dor nr. 10, Constanța, a atribuit un contract firmei Symmetrica.
 
Conform descrierii succinte, se dorește achiziționarea de borduri din beton de diferite dimensiuni, necesare pentru realizarea lucrărilor de infrastructură specifice, conform programului de interes public „Investiţii şi reparaţii drumuri pentru anul 2023“ al Municipiului Constanţa. Valoarea contractului este de 8.805.000 lei.
 
Este necesară achiziţia acestor produse pentru execuția lucrărilor de întreţinere, reparaţii şi investiţii ce se vor realiza în cadrul
Şantierului de reparaţii şi construcţii.
Beneficiarul achiziției va fi administratorul tramei stradale din Municipiului Constanța, SC CONFORT URBAN SRL, în speță, Șantierul de reparații și construcții din cadrul acestei instituții.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate - preț, iar tipul procedurii a fost licitație deschisă.
 
Contractul a fost încheiat pe 20 aprilie, iar pe 2 iunie rezultatul a fost publicat în SEAP.
 

Despre Symmetrica

 
Potrivit termene.ro, Symmetrica SRL a fost înființată la data de 15 decembrie 1994, are sediul social pe strada Suceava – Verești nr. 27, Verești, județul Suceava și obiectul de activitate este fabricarea produselor din beton pentru construcții.
 
Compania are 13 puncte de lucru permanente în județele Suceava, Constanța, Giurgiu, Iași și Vrancea, după cum se arată pe platforma amintită.
 
Asociații sunt Florin-Cristinel Stanciu și Florentina-Mihaela Stanciu cu 60%, respectiv 40% din părțile sociale.
 
Florin-Cristinel Stanciu face parte și din firma Immaxia Led SRL.
 
Florentina-Mihaela Stanciu este administrator în Symmetrica SRL, având această funcție și pentru Immaxia Led SRL.
 
Symmetrica SRL are 35 de contracte de achiziție publică încheiate, cu autorități precum: municipiul Iași, municipiul Suceava, municipiul Bacău etc.
 
Firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri de 211.168.679 de lei, un profit de 25.277.334 de lei și 491 de angajați.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Confort Urban Constanța cumpără cisternă cu apă de la B.T. Best Tools Company din Ilfov pentru „menținerea în condiții optime a vegetației tot anul“ (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii