Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban Constanța cumpără cisternă cu apă de la B.T. Best Tools Company din Ilfov pentru „menținerea în condiții optime a vegetației tot anul“ (DOCUMENTE)

ro

01 Jun, 2023 10:27 1417 Marime text
  • Societatea B.T. Best Tools Company din Ilfov și-a adjudecat contractul privind furnizarea unei cisterne pentru apă către Confort Urban Constanța, cisterna fiind necesară Compartimentului Spații Verzi și Șantierului de Construcții ale Confort Urban.
  • Reprezentanții Confort Urban spun că această cisternă va duce la micșorarea timpului lucrărilor din cadrul Șantierului de Construcții și Reparații pentru că utilajele nu vor mai trebui să revină în bază pentru realimentarea cu apă.
  • În plus, cisterna va deservi și Compartimentul Spații Verzi, „pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.
  • Valoarea totală a contractului este de 399.500 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Confort Urban, de 399.556 de lei fără TVA.
Societatea B.T. Best Tools Company din Ilfov și-a adjudecat contractul privind furnizarea unei cisterne pentru apă către Confort Urban Constanța, cisterna fiind necesară Compartimentului Spații Verzi și Șantierului de Construcții ale Confort Urban.
 
Astfel, reprezentanții Confort Urban spun că această cisternă va duce la micșorarea timpului lucrărilor din cadrul Șantierului de Construcții și Reparații pentru că utilajele nu vor mai trebui să revină în bază pentru realimentarea cu apă.
 
În plus, cisterna va deservi și Compartimentul Spații Verzi, „pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.


În noiembrie 2021, compania câștigătoare a contractului a semnat cu Confort Urban ți contractul vizând livrarea unui multifuncțional pentru Șantierul de Construcții și Reparații Drumuri, iar un an mai târziu, B.T. Best Tools Company a obținut la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor anularea rezultatului procedurii de atribuire a contractului pentru cisterna cu apă.
 
În ce privește contractul semnat acum între cele două companii, informațiile privind atribuirea acestuia au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă.
 
Valoarea totală a contractului este de 399.500 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Confort Urban, de 399.556 de lei fără TVA.
 
Legat de această achiziție, se arată în descriere că „se dorește achiziționarea unei (1 buc.) cisterne pentru apă necesară pentru eficientizarea volumului mare de lucrări din cadrul: Compartimentului de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi și a Şantierului de Construcţii şi Reparaţii al S.C. Confort Urban S.R.L.“.
 
De asemenea, se face precizarea că „utilizarea cisternei de apă conduce la micșorarea timpului de realizare a lucrărilor din cadrul: - Şantierului de Construcţii şi Reparaţii, deoarece utilajele nu vor mai fi nevoite să se întoarcă în baza de producție pentru a fi alimentate cu apă. - Compartimentului de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi, pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.
 
Despre B.T. Best Tools Company SRL
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, B.T. Best Tools Company SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în comuna Domnești, Autostrada București – Pitești, km. 11,5, județul Ilfov, și se ocupă de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Asociatul majoritar și administratorul firmei este Ștefan Blaer, iar Oana Magdalena Blaer deține 25% din companie.
 
Firma are un punct de lucru în Oradea și unul în București, Sectorul 6.
 
În 2021, firma a declarat 46 de salariați, profit peste 7,63 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 64,78 de milioane de lei.
 
În Constanța, firma B.T. Best Tools Company a încheiat contracte și cu Autoritatea Navală Română, în 2017, pentru furnizarea de generatoare Diesel.
 
În Secțiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului, dar și decizia CNSC privind anularea procedurii prin care Confort Urban Constanța hotărâse inițial respingerea ofertei B.T. Best Tools Company SRL și anularea procedurii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitație organizată de Confort Urban SRL anulată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii