Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:48 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comtech Co SRL va furniza conducte de încălzire pentru RADET Constanța (document)

ro

10 May, 2016 19:30 2167 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Regia Autonomă de Distribuție Energie Termică Constanța a atribuit contractual „Achiziție țeavă din oțel laminată la cald pentru sistemul de termoficare secundar (circuit încălzire), produsă în semestrul II/ 2015 sau 2016”, unde criterial de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Obiectul contractului îl constituie faptul că produsele vor fi folosite pentru lucrările ce se vor executa atât pe canalele termice cât și pe rețeaua interioară din punctele termice aparținând Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice Constanța.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual este Comtech Co SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 232.461 lei, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 188.996,1 lei fără TVA.
 
Înființată în 1997, Comtech Co SRL, cu sediul social în Slatina, pe strada Constructorului, numărul 3, judeţul Olt, are un capital social subscris de 8.493 lei, integral vărsat, iar activiatea principal a acesteia este producţia de tuburi, ţevi, profile tubulare şi accesorii pentru acestea, din oţel. Asociatul unic al firmei este Constantin Goanţă-Bărbulescu ce are şi calitatea de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii